ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

dorrit

/ #630 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

27.08.2011 00:52

#629: Yisrael 4ever - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kadonneet palaavat

 

Jos Jumala on sinut kutsunut, ja Jumala on sinulle puhunut, niin se on ihan eri asia.  Silloin on paras olla sekaantumaatta Jumalan asiaan. Vähän samoin kuin "Älkää koskeko minun voideltuihini".

Olen vain hieman varovainen tämän innostuksen laajuuden suhteen. Kun viimeksi luin uusimman jutun aiheesta, siinä väitettiin, että jopa 3/4 suomalaisista on juutalaisia jonkin tietyn geneettisen haplotyypin mukaan.

Miksi  on syytä olla viisaasti varovainen?

Olen lukenut ja kuullut myös Israelin juutalaisten mielipiteitä asiasta. Pääsääntoisesti he nauravat sille, että Suomesta löytyisi mitään kokonaista kadonnutta sukukuntaa. Tätä mieltä ovat siis myös messiaaniset juutalaiset. Eräs messiaaninen pastori sanoi, ettei sinne tarvita mitään "sentimentaalisia siionisteja". Heillä on tarpeeksi ongelmia muutenkin.

Jos israelilaiset itsekin suhtautuvat noin, niin minä en halua ketään turhaan rohkaista haaveilemaan juutalaisuudesta ja alijasta. Mitkään sentimentaaliset haaveet eivät koskaan kuitenkaan toteutuisi. Israelille ja juutalaisille on luvattu aina vain vaikeampia aikoja (väärää rauhanaikaa lukuunottamatta).

Mutta jos JUmala on jollekulle henkilökohtaisesti puhunut, ja kutsunut lähtemään, niin sehän ei ole sentimentaalista haaveilua. Silloin on toteltava Jumalaa.

 

Ole siunattu, Israelin tytär, lähde rauhassa, tule rauhassa. :)