Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Bögarnas fel

#40485 Kukahan Suomea tulee onnittelemaan tässä asiassa ja...mistä?

08.08.2014 12:10

#40476: - Re: Re: Re: Re: Skotlannin onnittelut jatkuvat 

 Aika jännä tulos googlatessani tuota lausetta "johtaisi ennakoimattomaan kehityskulkuun"... Katsokaa vaikka itse -sieltä tulee pelkästään ´vastustamme homoliittoja tyyppistä´-tyyppisiä aiheotsikoita.

Mielestäni se kertoo jotain tuollaisen vastustusargumentin käyttö- ja soveltuvuuskelpoisuudesta muuhun keskusteluun ja muuhun vastustukseen.

Ihme kyllä samat henkilöt eivät taida vastustaa esim. ydinvoimaa, josta keskustelussa tuollaista lausetta voisi olla jotain järkeä käyttääkin.

Tästä voisi päätellä ,että tämän vasta-argumentin käyttäjät tässä tasa-arvokeskustelussa eivät pidä ydinvoimaa yhtä suurena uhkana itselleen, kuin tasa-arvoisen avioliittolain mahdollista  toteumista myös Suomessa.

Tämä uhkien näkemisen  priorisointi puolestaan kertoo jotain siitä ,millaisia ko. kansanedustajat ovat ajattelumaailmaltaan ja minkä arvoisia heidän puheensa tämän asian tiimoilta ovat.

Jokaiselle heistä olisi sen vuoksi  itseasiassa hyvä tehdä juuri tämä kysymys:"Kumpaa pidät suurempana uhkana Suomelle,tasa-arvoisen avioliittolain toteutumista, vaiko uusien ydinvoimaloiden rakentamista ?"

(kysymyksen kaartelu ja siitä irtiluikerteluyrityksetkin voidaan tulkita vastauksiksi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#40508 Re: Kukahan Suomea tulee onnittelemaan tässä asiassa ja...mistä?

2014-08-08 16:50:45

#40485: Bögarnas fel - Kukahan Suomea tulee onnittelemaan tässä asiassa ja...mistä?  

 Googlasit "johtaisi ennakoimattomaan kehityskulkuun" ja ihmettelet, että sieltä tulee pelkästään 'vastustamme homoliittoja' -tyyppisiä aiheotsikoita. En ihmettele sitä yhtään, niinhän sieltä täytyykin tulla. Ja sinulla  on todella kyseenalainen tapa perustella kuten "Ihme kyllä samat henkilöt eivät taida vastustaa esim. ydinvoimaa, josta keskustelussa tuollaista lausetta voisi olla jotain järkeä käyttääkin". Se, että mielestäsi ydinvoimasta pitäisi käyttää samoja sanoja: "johtaisi ennakoimattomaan kehityskulkuun", on vain mielipiteesi. Ydinvoimastahan tiedetään, että joko ei poksahda tai poksahtaa, ei ole mitään tarvetta käyttää juuri kyseisiä sanoja paitsi tietenkin sinulla.

Avioliittolaista on Suomessa keskusteltu hyvin pitkään. Älä hyvä ihminen keksi perusteluja miten sattuu.