Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

terveen Suomen puolesta.

#40027 Naisen ja miehen tasa arvoinen avioliitto toimii

02.08.2014 04:46

Ja rakentaa yhteiskuntaa niinkuin on tarkoitettukin. Homous pidetään avioliitosta kaukana lakivaliokunnan päätöksen mukaan. Kukaan kansanedusta ei uskalla tukea,hivin levittämistä avioliiton kautta, niinkuin Hollannissa on käynyt. Hollannissa 2002 homoliittojen hyväksynnän vuoden jälkeen homoliitoista hiv tartuntoja määrä on kasvanut rajusti, joten homoliittoja ei Suomeen.
Naisen miehen tasa arvoinen avioliitto on kestävä ja ihmisyyttä tukeva instituutio ja sitä ei sotketa jäteputki homohivi rassaajiin. Homoilla on omat juttunsa ja ovat niin onnellisia siinä kun näköjään terveet elämän tavat ei homoja kiinnosta. Hiv ja aidsi on vakavin sairaus maailmassa. Siitä ei ole kukaan parantunut vaan kuolema korjaa lopuksi 100% : sesti. Sellaista sairautta ei sotketa avioliittoon. Se on varma.
Homot hei peräsuoli on jätteen poistoa varten ei jätteen tunkemista sisälle varten. Miksi homoilla normaali kehon toiminta on noin pielessä. Lopettakaa jätteen tunkeminen takaisin. Se ei kuulu hygieniseen elämään.

Vastaukset

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-08-04 15:05:34