Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#39965 Re: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.....

01.08.2014 10:46

#39954: - LOPETTAKAA EHEYTTÄMISTERRORISMI! Monet ovat saaneet avun ja parantuneet/tervehtyneet löytäessään paremmat elämäntavat, siksi ei kenenkään pidä lopettaa puhumasta paremmasta elämästä. Terrorismi on väärä sana tässä.

Ymmärsitkö mitä se tarkoittaa. En halua tuhota omaa elämääni homoilulla, huumausaineilla tms. kielteisillä asioilla. Itselleni haluan hyvän elämän ja suojella ja varjella itseäni niiltä tahallisesti aiheutetuilta tarttuvilta taudeilta, aivosolujen tuhoamiselta jne..... On todella hyvä asia, että jotkut varoittavat erilaisista vaaroista ja huonoksi havaittujen elämäntapojen aiheuttamista ongelmista sekä haittavaikutuksista. Tieto lisää tuskaa, mutta se on tarpeellista ja sitä on hyvä käyttää elämässä. Pyrkiä elämään siveellistä ja lakien mukaista hyvää elämää. Sitä hyvää juuri soisi kaikille tuossa mainitsemassasi " rakasta lähimmäistäsi kuin itseään". Jos vähän rakastaa itseään, tai ei ollenkaan, niin silloin antaa myös toisen tehdä mitä vain välittämättä toisen ihmisen ongelmista ja seuraamuksista, kaikkia huonoja asioita tuhotakseen elämänsä. Jotkut jopa vihaavat itseään ja toisia ihmisiä. Ne jotka rakastavat toisia haluavat pysäyttää ihmiset, ettei mitään pahempaa heille enää sattuisi. Avioliitto on naisen ja miehen välinen kaikille niille joille ne edellytykset täyttyvät. Siinä on sitä tasa-arvoista rakkautta. Toisen sukupuolen puuttuminen ja rakkaudettomuus toista sukupuolta kohtaan sekä välinpitämättömyys taas aiheuttaa monenlaisia ongelmia. Apua voi hakea alan ammattilaisilta.

Vastaukset

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-08-01 11:12:44



Vieras

#39972 Re: Re: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.....

2014-08-01 12:44:41

#39965: - Re: Rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.....

"Jos vähän rakastaa itseään, tai ei ollenkaan, niin silloin antaa myös toisen tehdä mitä vain välittämättä toisen ihmisen ongelmista ja seuraamuksista, kaikkia huonoja asioita tuhotakseen elämänsä. "

Tässä ilmaiset juuri sen, että et ole ymmärtänyt rakkauden kaksoiskäskyn perusajatusta: Ei ole sinun asiasi määritellä, mikä on sen toisen elämässä tärkeää. Jos olet sitä mieltä, että itselläsi on oikeus puuttua toisten elämään nyt nähdyllä tavalla, pitäisi sinun pitää myös täysin oikeutettuna sitä, että joku tunkee elämääsi ja vaikkapa yrittää estää uskontosi harjoittamisen painostamalla, diskriminoimalla ja lainsäädäntöä rukkaamalla, koska hänen mielestään se johtaa sinut ja koko yhteiskunnan turmioon.

"Toisen sukupuolen puuttuminen ja rakkaudettomuus toista sukupuolta kohtaan sekä välinpitämättömyys taas aiheuttaa monenlaisia ongelmia."

Tällaisia ongelmia voi todella syntyä heteroille, joilla ei oikein käy flaksi. Se, että puhut homoista näin, kertoo, että olet todella tunkenut kaikkitietävän nokkasi alueelle, josta et ymmärrä hölkäsen pölähtämää. Varoitan erityisesti sinua ja muita tavallasi ajattelevia millään tavoin puuttumasta mahdollisesti läheisyydessänne elävien homojen elämään - jäljet voivat olla karmaisevat!

"Apua voi hakea alan ammattilaisilta."

Niinpä, annetaan ammattilaisten auttaa niitä, jotka apua tuntevat tarvitsevansa. Maallikot pysykööt siitä irti.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-08-01 15:03:32