Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

res.matr.

#39903 Re:" EU ihmioikeus tuomio istuin toteaa ettei...."

31.07.2014 13:55

#39899: Tasa arvo on ja pysyy naisen ja miehen avioliitossa. - EU ihmioikeus tuomio istuin toteaa ettei

Homoja ei syrji kenenkään miehen eikä naisen avioliitto ,ei sen tasa-arvoisuus tai sen eriarvoisuus,ei sen arvostus tai arvostuksen puute,vaan se ettemme saa mennä huom. OMAN kumppanimme kanssa Suomessa avioon,niinkuin lähes kaikkialla sivistyneessä Euroopassa ja muuallakin jo saa.

En vaan tiedä pitäisikö tämä lause taivuttaa  ensin jollekin rautalangasta , ratakiskosta, vaiko jostain siltapalkeista ehkä ,että tulisi ymmärretyksi....

Vastaukset

vanhempia ihmisiä tyytyneet paljon vähempään kuin te

#39919 Re: Re:" Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

2014-07-31 14:50:50

#39903: res.matr. - Re:" EU ihmioikeus tuomio istuin toteaa ettei...."

Nyt ei kannattaisi vedota ainakaan "sivistyneeseen Eurooppaan ja muuallakin jo saa". Asialla ei ole tekemistä sivistyksen kanssa. Olen ajatellut itsekin tuota rautalangasta vääntämistä. Joillakin ei tunnu olevan minkäänlaista käsitystä koko avioliittokäsitteestä, vaikka sitä on näin kauan käsitelty. Jospa vielä yhden kerran. Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Rekisteröity parisuhde riittää ja se teillä jo on ja hyvä niin. Olette tosiaan ihmeellisiä vänkääjiä. Teille ja nimenomaan teidän tarpeisiinne ollaan nytkin kehittelemässä pikku hiljaa (toteutuspuoli?) Suomeen lomakeuudistusta, joka ratkaisee juuri ne ongelmat, jotka olette esiin nostaneet.  Olisitte edes tyytyväisiä.  Suomessa on minua paljon vanhempia ihmisiä, jotka ovat tyytyneet paljon vähempään kuin te. Ei ole tarkoituksenmukaista laittaa koko yhteiskuntaa sekaisin teidän aina uusien ja mitä ihmeellisimpien aloitteidenne vuoksi. Taktiikkanne näyttää olleen jo kauan aikaa se, että "mitä ei voi saada kerralla, se kannattaa mankua vähitellen pienissä erissä". Teistä tulee tuolla tyylillänne erittäin EPÄluotettava kuva ja kumppani.

Sivistyksestä puheenollen tähän mennessä en ole saanut kovin sivistynyttä kuvaa. Teksteistä se paljastuu. "Sydämen kyllyydestä suu puhuu."