ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti

Tasapuolisuutta kehiin

#579 Re: Re: Re:

24.08.2011 20:09

#562: - Re: Re:

Vaan sitten olen saanut TIETÄÄ enemmän miten israelilaiset toimivat! Toki myönnän, että heillä on kovat paineet ympäristönsä vuoksi, mutta silti - he käyttäytyvät ylimielisesti ja ylimitoitettuja voimatoimia käyttäen ja vähät välittävät mitä esim YK tänä päivänä sanoo. Vaikka juuri YK heidän valtionsa loi, eikä suinkaan jumala!

Esim. tässä taannoin pommitettiin se YK.n tarkkailuasema tieten tahtoen maan tasalle ja surmattiin siellä ollut suomalainen rauhanturvaaja/tarkkailija.

 

On kovin ikävää, että tämä suomalainen tarkkailija kuoli tuolla sotatilanteessa.

Se on kuitenkin faktaa, että hän oli siellä missä hänen EI olisi pitänyt olla  - Keskellä Israelin ja vastapuolen tulitusta!

Kuten Israelin ulkoministeri Lieberman sanoi käydessään Suomessa, että tuo yksi uhri oli kovin valitettavaa, mutta MIKSI ei koskaan puhuta niistä muslimimaiden uhreista, joita on miljoonia?

Afganistanissakin, joka on islamistinen maa, on vähintään yksi suomalainen rauhanturvaaja kuollut, miksei hänestä koskaan puhuta mitään - hän oli aivan yhtä arvokas suomalainen vapaaehtoinen sodan uhri kun tämä toinenkin!

Vastaukset


Vieras

#583 Re: Re: Re: Re:

2011-08-24 20:37:28

#579: Tasapuolisuutta kehiin - Re: Re: Re:

Olet pahasti erehtynyt! Hän oli juuri siellä missä hänen piti ja tiedettiin olevan: YK.n tarkkailupisteessä.

Sitä en halua arvailla mistä mainitsemattomista ja keiden tappamista miljoonista muslimiuhreista mahdat puhua.

On hyvin kummallista verrata idioottimaisten rosvopäälliköiden johtamien talibanien surmaamia suomalaisia järjestelmällisesti ohjatun sivistysvaltion sotakoneiston suorittamaan sotilastarkkailijan kylmäveriseen teloitukseen!