Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

homous on rappiotila.

#39628 hiv tarttuu ja aidsi tappaa.

27.07.2014 17:12

Hiv on homojen kansantauti. Thl

Vastaukset

Pink Butterfly

#39636 Taudeilla uhkailijalle tiedoksi:

2014-07-27 18:58:49

#39628: homous on rappiotila. - hiv tarttuu ja aidsi tappaa.

Taitaa olla oma elämäsi pahemmassa kuin rappiotilassa, kun tuollaisten julkisesta kirjoittamista tyydytystä saat, joten ajattelehan vain itseäsi ja oman elämäsi korjaamista siihen kuntoon ,että voisit saada tyydytystä jostain vaikka vähän henkevämmästä kirjoittelusta kuin tyylistä ,jota tuo oma ilmaisusi edustaa...

.Että sinulla olisi tarve alatyylisiin juttuihis,i kertoo kyllä sinusta jotain.Se kertoo älykkyysosamäärästäsi,emotionaalisesta jälkeenjääneisyydestäsi,ym.skinheadien oppien sisäistämisestäsi.

Se kertoo siitä ,että olet itseasiassa aika kartettava tyyppi ja ettei  sinulla ole mitään sellaista henkistä pääomaa, että tuo sinua karttamaan "joutuminen" olisi  mikään menetys sinänsä.

Et ehkä ole shakkimestari,virtuoosikitaristi,tai huippu-urheilija tms. minkävuoksi se voisi tuntua samalla  jonkun arvokkaan tuttavuuden menettämiseltä tai sellaisen  menetykseltä.

Ei: olet yksinkertaisesti  vain vältettävä tyyppi ja sillä siisti-se riittäköön sinulle tuomioksi henkisestä olemuksestasi, eli sen pahantahtoisuudesta muita ,sinulle aivan tuikituntemattomia ,ventovieraita ihmisiä kohtaan.

Sinunlaisesi ´nollapolla´joutaa kyllä hyvin olemaankin ihan omissa ympyröissään ja tietystikin :mieluiten  ei häiriöksi  muille ,kiitos....