Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#39530 Re: Re: Raamatun Jumala ja joulupukki?

26.07.2014 16:35

#39529: - Re: Raamatun Jumala ja joulupukki?

 

 

Heipparallaa!   Asiaa,   sanoi......?  kuka?

Helsinkin Hiippakuntadekkaani se puheli,  että Raamatunlauseilla sitä ei voi Homojuttua tuomita Raamatunvastaiseks!  HÖH HÖH HÖÖ!!  

Täältä passaa kattoo,  viisaampaa tekstiä:

http://elavatvedet.fi/homo-ja-biseksuaalisuus/raamattu-ja-homoseksuaalisuus/

Raamattu ja homoseksuaalisuus

 

Jos haluat katsoa englannin kielisen videon homoseksuaalisuudesta ja Raamatun tulkinnasta voi löytää videon   täältä.

Esitelmän pitäjä on teologian tohtori Robert Gagnon, joka on kirjoittanut erään merkittävimmistä kirjoista (The Bible and Homosexual Practice. Texts and Hermeneutics. 2001), joka käsittelee homoseksuaalisuutta Raamatun valossa. Gagnon on luterilainen ja hän opettaa Uuden testamentin tutkimusta Pittsburg Theological Seminary’ssä.

Kristityt uskovat, että Vanhan testamentin profeettojen ja Uuden testamentin kirjoitukset ovat ihmisten kautta tullutta Jumalan ilmoitusta (ks. mm. Hebr.1:1-2; 2 Piet.1:16-21; 3:1-2; Ilm.22:18-19). Jumalan Hengestä syntyneet kirjoitukset kykenevät antamaan uskon Jeesukseen, joka pelastaa ihmisen ja antaa hänelle voiman elää Jumalan tahdon mukaista elämää (2 Tim.3:15-16).

TÄSSÄ NÄYTTÄÄKIN OLEVAN TEKSTIN (ALUN) TÄRKEINTÄ ANTIA:

Raamatun pääsanoma on siinä miten ihminen voi löytää yhteyden Jumalaan ja elää Hänen tahtonsa mukaan. Tätä taustaa vasten kiinnostus samaan sukupuoleen on vain pieni sivuteema Raamatussa. Jumalan tahtoa noudattava kristitty ei voi kuitenkaan mitätöidä Raamatun näkemystä homoerotiikasta, koska se liittyy kristinuskon perusoppeihin ihmisen luomisesta, syntiinlankeemuksesta, pelastuksesta ja kymmenen käskyn moraalilaista.

http://elavatvedet.fi/homo-ja-biseksuaalisuus/raamattu-ja-homoseksuaalisuus/



Vastaukset


Vieras

#39548 Re: Re: Re: Raamatun Jumala ja joulupukki?

2014-07-26 20:28:48

#39530: - Re: Re: Raamatun Jumala ja joulupukki?

Sanoi "Kuopion ukkostutkan säteeltä".

Tuosta Raamattu ja homoseksuaalisuus -aiheeesta olikin paljon hyvää tekstiä. Vaan kuuma on ja tätähän sitä on ootettu. Täytynee mennä pehkuihin tai oikeastaan vain peiton päälle, ei peiton alle.

HY, Hyvää yötä.