Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Bögarnas fel

#39347 Re: Re: Re: Nykyinen avioliittolaki EI ole tasa-arvoinen kaikille

23.07.2014 11:35

#39341: - Re: Re: Nykyinen avioliittolaki EI ole tasa-arvoinen kaikille

Noihin perusteluihin voisit vielä liittää sen ,että heteroparit saattaavat menettää oikeuden adoptoida lasta Venäjältä ja että ehkä vielä kauppasuhteetkin  siihen suuntaan voivat kärsiä, jos tasa-arvoinen avioliitto Suomessa toteutuu....Sehän olisi tietenkin :"Homojen syytä!"Kuinkas muutenkaan...Ei esim. sen syytä,että Suomessa nyt ei uskalleta sanoa Venäjän mistään toimista mitään niiden ´hyvien kauppasuhteiden menettämisen , tai viennin vedon  heikentymisen pelossa.

Todellisuudessahan  minkään heteroperheen sosiaali-etuuksiin ,verotukseen, lainansaantiehtoihin,eikä mihinkään muihinkaan   numeroilla osoitettaviin taloudellisiin toimeentulotukiasioihin  tulisi tasa-arvoisen avioliiton hyväksymisenkään jälkeen  minkäänlaista muutosta,vaikka samassa kerrostalossa asuisikin naimisissa oleva homopari.

Voitte tietysti olla edelleen olla niin ennakkoluuloisia kuin haluatte jättää vaikka  vastaamatta heidän tervehdykseensä kadulla tai rappukäytävässä  jos haluatte,mutta muistakaa että  heillekään teidän tervehdyksenne saaminen ei ole elinehto.

Kansalaisaloitteen tavoitteenahan  on nimenomaan tasa-arvoinen avioliitto. Ei siis "tasa-arvoinen avioliitto"-sitaatit ovat tässä asiassa aivan  turhia.

Vastaukset


Vieras

#39348 Re: Re: Re: Re: Nykyinen avioliittolaki EI ole tasa-arvoinen kaikille

2014-07-23 11:37:24