Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Vastaukset


Vieras

#39165 Re:

2014-07-20 11:10:08

#39163: -

 

 

Kiitos Times of Israel linkistä!  Sen sivulta VINKKAAN ERÄÄN LINKIN muutamasta päivittäin vältettävästä syöpään liittyvästä asiasta,   joista VOISIN TÄSSÄKIN MAINITA MUUTAMAN:

Nämä räjäyttävät syövän kasvuun tai ruokkivat sitä:


1. Sokeri,  valkoiset jauhot.  Kaikissa missä voit,  käytä esim stevia-sokeria,  
kahvi kyllä kaipaa vähän  tuota aitoa ruokosokeria,  mutta esim.jälkiruoat voi hyvin sillä kokonaan hoitaa,  marjat,  mehut.
2. Kemialliset makeutusaineet -pahoja
3. Raffinoidut ruoat.
4. Omega 6 öljy 
5. Soija,  joka on usein geenimuunneltua,  ravintoeläinten ravintona: Liha,  Kala. Ehkä tässäkin olemme Euroopassa paremmassa asemassa.  Mutta täytyy tarkistaa.
5. Kaikki  GMO -tuotteet,  onneksi meillä Euroopassa kielletty 

Juuri rintasyöpä saattaa tulevaisuudessakin muodostua kovaksi vaikeaksi,  vaikka hyviä hoitomuotoja on tällä hetkellä. Tässä ei suositella myöskään mammografiaa,  säteilyaltistuksen takia.    Se kehittyy hitaasti ja voi viedä 20 vuottakin, ennenkuin pamahtaa esiin.

Tähän henk.koht. on myös iloinen uutinen,  jonka alkuperä on Kanadasta Suomeen muuttaneen syöpälääkärin tuoma
ohje luomuporkkanasta tehdystä porkkana tuoremehusta,  jonka karotiini puree syöpään. (Mutta ei alkoholia samanaikaisesti.)
Kaksi juomalasillista päivässä.
Suomessahan tehtii pitkä tutkimus myös Betakaroteenin suojaavasta vaikutuksesta,  mutta tutkimus meni pilalle kohderyhmässä käytetyn alkoholi takia.

Suomalaisten marjojen terveysvaikutuksethan ovat myös syopää estäviä ja kasvainten kasvua rajoittavia.

Syöpä on niin voimakkaasti yleistymässä,  tai yleistynyt jo,  että jokaisen on alettava katsomaan myös mitä suuhunsa laittaa!

https://w3.newsmax.com/LP/Health/BWR/BWR-Breast-Cancer-Video?promo_code=168DE-1&utm_source=168DETimes_of_Israel_Offers&utm_medium=nmwidget&utm_campaign=widgetphase1