Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#39029 Re: Re: Re: Re: Piispalla on asiaa.

18.07.2014 20:52

#39001: - Re: Re: Re: Piispalla on asiaa.

Arkkipiispa Mäkisen "anteeksipyyntö"?  Aamulehti

Kukaan ei oikein tiedä mitä arkkipiispa pyysi anteeksi. Sitäkö, että menneet sukupolvet ovat lukeneet oikein Jumalan Sanaa Raamatusta? Tuomitsiko arkkipiispa kirkon jo kuolleet auktoriteetit ja kirkon menneet opit pelkästään siitä, että ovat uskaltaneet kertoa Jumalan Sanaa suhteessa homoseksuaalisiin akteihin totuudenmukaisesti?

Täytyy muistaa, että myös tänään kirkko siteeraa sanasta sanaan Jumalan antamaa Sanaa niissä kohdin, jotka sopii nykyauktoriteettien pirtaan. Miksi tällainen kaksimielisyys, että toisia kohtia luetaan kuten ennenkin ja toisia kohtia ei enää uskalleta lukea ollenkaan ja tuomitaan epäsuoraan Jumalan Sana?

Mikä onkaan sitten syynä arkkipiispa Mäkisen outoon käytökseen, niin tätä voimme vain arvailla? Eräs syy on tullut ilmi, että arkkipiispalla on vakava trauma suhteessa Jeesukseen aidosti uskoviin kristittyihin. Onko tämä "anteeksipyyntö" siis vain kosto heille? Haluaako arkkipiispa jotenkin maksimoida uskovien kristittyjen tuskaa? Johtuuko tämä arkkipiispan "kosto" Tampereen Lyseossa 1960-luvulla olleesta "Insistä"? Täältä astiko kumpuaa motiivi, että nyt pannaan kirkon oppeja suhteessa Raamattuun uusiksi?

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#39030 Re: Re: Re: Re: Re: Piispalla on asiaa.

2014-07-18 20:58:58

#39029: - Re: Re: Re: Re: Piispalla on asiaa.

 

 

 

Ihan oikein muistit!

Siksi ihmettelinkin että arkkipiispa Mäkinen näin tuomitsee menneet uskonoppineet ja kristityt aina hamaan apostoli Paavaliin saakka. Tarkasti ottaen jopa Jumalankin puolesta arkkipiispan pitäisi pyytää anteeksi, kun Jumala Sanassaan luokittelee homoseksuaaliset aktit synnniksi.

 

 

Ei siis tule tuomita, mutta Jumalan ilmoitus on kerrottava totuudenmukaisesti - siinä on rakkaus että rakastamme ensin Jumalaa yli kaiken ja kerromme Hänen tahtonsa oikein ja sitten myös rakastamme lähimmäistämme niinpaljon kuin kykenemme itseämme rakastamaan.

 

Pink Butterfly

#39045 Re: Re: Re: Re: Re: Piispalla on asiaa.

2014-07-19 05:03:39