KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Matti Toivonen

#2225 Toisinajattelijoita ei hyväksytä

23.08.2011 08:29

#2224: - Re: Re: Re: Re: Enpä olisi uskonut noin 20v sitten,

"Parasta olisi, jos toisin ajattelevat jäsenet osallistuisivat seuraavaan vuosikokoukseen joukolla ja vaatisivat muutosta!"

 

Niinpä niin, eivät he uskalla. Tai viitsi. Ihmiset oikeasti pelkäävät itsensä peliin laittamista. Ja ovat laiskoja.

 

Valtaosa nykyihmisistä ei joudu välttämättä ponnistelemaan oikein minkään asian vuoksi. Kaikesta pitää päästä mahdollisimman helpolla. Jo se, että tulee hiki jossain hommassa, on kammottavaa. Tai joutuu menemään sateella ulos. Tai ei saa autoaan parkkiin kaupan ovelle. Puhumattakaan, että puuttuisi johonkin "toisten" asiaan.

 

Monilla on hyvä omatunto pelkästään siitä, että ovat maksaneet jäsenmaksun tai lahjoittaneet rahaa. Sitten kaikki on hyvin heidän osaltaan.

Moni ei jaksa uskoa, että KKY:ssä olisi mikään vialla. Ihminenhän pyrkii usein kieltämään epämieluisat asiat. On varmempi tukea vanhaa linjaa olemalla hiljaa. Ei menetä mitään, vaikka vanha linja häviäisikin.

Vaikka uudet voimat tarvisivat apua tai tukea, sitä on turha ruikuttaa näiltä ihmisiltä.

 

Sitten kun moni asia selviää ja likapyykki pestään julkisissa oikeudenkäynneissä muutaman rohkean ihmisen työn tuloksena, niin kaikki jatkavat varmaan kuin ei mitään. Ilman mitään "herätystä" tai oppia vastaisen varalle.

 

Se vaan on kuitenkin niin, että "tulevaisuus ei ole sitä mitä ennen vanhaan", kuten eräässä mietelauseessa sanotaan. Kävi oikeudenkäynneissä sitten miten tahansa.

Onko KKY:llä siis tulevaisuutta?

 

 

 

 

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#2226 Re: Toisinajattelijoita ei hyväksytä

2011-08-24 11:19:11

#2225: Matti Toivonen - Toisinajattelijoita ei hyväksytä 

 Niinpä! KKYn hallituksen keinot mustamaalata opposiota ei varmaan kannusta ja rohkaise ketään vastustamaan hallitusta. Oli se sen verra törkeää!