KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Läheltä kaiken nähnyt

#2221 Re: Re: Enpä olisi uskonut noin 20v sitten,

22.08.2011 14:10

#2220: - Re: Enpä olisi uskonut noin 20v sitten, 

 Ei Terttu Kanervo ole kykenevä vastaamaan enää mihinkään hänelle esitettyihin kysymyksiin. Hän pystyy toistamaan vain samaa litaniaa, mitä on jo aiemminkin kertonut kuin nauhalta. Huomasittehan sen jo vuosikokouksessa, että Kanervon vastaukset olivat ympäri pyöreitä ja eivät vastanneet itse kysymyksiin? 

KKY:n hallitus ei välitä jäsenistön mielipiteestä tai kissoistakaan hevon p...aa! Sille on vain tärkeintä, että rahaa on tilillä! Suurin pelko on, että joku/jotkut vievät rahat yhdistykseltä, niin kuin kesän Kissafani lehdestäkin sai lukea.

Vastaukset

Valehtelijoiden klubi
Vieras

#2222 Re: Re: Re: Enpä olisi uskonut noin 20v sitten,

2011-08-22 18:39:28

#2221: Läheltä kaiken nähnyt - Re: Re: Enpä olisi uskonut noin 20v sitten, 

 Kissojen rahojahan ne kaikki KKY:n tilillä makaavat rahat ovat! Eläinrakkaat ihmiset ovat lahjoittaneet ne hyvästä sydämestään! On tainnut KKY:n aktiiveilla unohtua millä mandaatilla he toimivat. Lahjoittajien ja KKY:n rivijäsenten näkemykset ja mielipiteet eivät tunnu kiinnostavan KKY:n hallitusta, heillä on nyt mielestään varaa ja oikeus tehdä ihan mitä vaan. Ikävää tässä on myös se, että KKY:n nykyinen toiminta heikentää muidenkin eläinsuojeluyhdistysten uskottavuutta.  KKY:n hallituksen pelko rahojen viemisestä oli ihan aiheellinen; osa jäsenistä ja toimijoista olisi todellakin halunnut käyttää rahat kissojen hyväksi - aika luonnollista, koska kyse on(?) kuitenkin eläinsuojeluyhdistyksestä. Säätiöittämisen jälkeen kissat eivät tule enää koskaan niitä rahoja näkemään.


Vieras

#2223 Re: Re: Re: Enpä olisi uskonut noin 20v sitten,

2011-08-22 21:41:52

#2221: Läheltä kaiken nähnyt - Re: Re: Enpä olisi uskonut noin 20v sitten,

Noinhan se taitaa olla mutta jos vaikka edes 100 jäsentä niistä n. 700 alkaisi soitella ja perään kysellä siitä mikä meninkin on KKYssä niin olishan melkoinen painostuskeino sekin..pakko niihin olis vastata....ei ne vois erottaa kaikkia soittelijoita yhdistyksestä...

KAIKKI KKY,N JÄSENET JOITA YHDISTYKSEN HALLITUKSEN PÄÄTÖKSET JA  NYKYMENO RIEPOO ALKAKAA SOITELLA PUHEENJOHTAJALLE JA KAIKILLE HALLITUKSEN JÄSENILLE, SE ON OIKEUTENNE JA VAATIKAA KUNNOLLINEN SELITYS!!!