KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

Matti Toivonen

#2215 Re: Re: Mitä pahaa Kissojen suojelu-yhdistys Kisu on tehnyt?

21.08.2011 14:13

#2206: - Re: Mitä pahaa Kissojen suojelu-yhdistys Kisu on tehnyt? 

 Kirjoitit, että  "Et taida oikein ymmärtää, tässähän on kaksi puolta vastakkain."

Siis missä on kaksi puolta VASTAKKAIN? Oletko KKY:ssä joku valtaa käyttävä henkilö? Oletko siis jonkun kanssa vastakkain? Etkö haluakaan siis yhteistyötä? Sellaista kutsutaan yhteistyökyvyttömyydeksi.

Kirjoitit, että "Tokihan vastapuolikin saa sanoa sanottavansa, aiheettomien parjausten kohdalla."

Siis kenen "vastapuoli". Onko Kisu jonkun vastapuoli? Onko joku Kisua vastaan? Joku kissantappajako? Tarkoititko, että vastapuoli "saa sanoa sanottavansa" vain "aiheettomian parjausten kohdalla."? Eikös Suomessa saa sanoa sanottavansa muutenkin, meillähän on sananvapaus kansalaisoikeutena? Entä mitä ovat "aiheettomat" parjaukset? Kukas sen määrittelee, mikä on aiheetonta?

Kirjoitit, että "Kisu ei taida vain nähdä omia vikojaan? Eikä oikein ymmärrä totuuden ja valheen eroa?"

Mihin väitteesi perustuu? Mitä vikoja? Millä perusteella yhdistys ei ymmärrä "totuuden ja valheen eroa"? Väitätkö siis, että Kisuun kuuluvat jäsenet eivät ymmärrä omia vikojaan? Eivätkä sitä, mikä elämässä on totta ja valhetta?

Tunnetko kisulaiset jäsenet? Heitä on pitkälle toista sataa; ilmestyneet kuin tyhjästä muutamassa kuukaudessa.

Aika röyhkeätä on tekstisi kaikkia heitä kohtaan. Varmasti valtaosa heistä näkee "vikansa". Virheettömiä ihmisiä tuskin kukaan kisulainen väittää olevansa. Mutta se mitä heitä tunnen, niin varmasti erottavat totuuden ja valheen eron. Ei Kisu mikään valehtelijoiden klubi ole. Vai tiedätkö asian paremmin? Miten on oman ymmärryksesi laita?

Mutta oletko siis sitä mieltä, että KKY:ssä muka ymmärretään "omat viat"? Vai eikö niitä olekaan? Virheettömiä ihmisiä kaikki tyynni. Valiojoukkoa. Kissanpelastajien kerma on KKY:ssä. Koko komeudessaan; onnittelen!

Vastaukset

KKY:n lopullista rappeutumista odottava

#2219 Re: Re: Re: Mitä pahaa Kissojen suojelu-yhdistys Kisu on tehnyt?

2011-08-21 20:29:44

#2215: Matti Toivonen - Re: Re: Mitä pahaa Kissojen suojelu-yhdistys Kisu on tehnyt? 

 Totuuden ja valheen erottaminen lienee suurin syy Kisun syntyyn. Onneksi on vielä eläinrakkaita ja rehellisiä vapaaehtoisia joille kissojen hyvinvointi ja auttaminen on se tärkein juttu. KKY:n toiminta tuntuu supistuvan entisestään; jäseniksikään ei kelpaa enää kukaan omilla aivoillaan ajatteleva ihminen. Ikärajakin kannattaisi vielä säätää: K alle 65v :)