ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE!

Kommentoitu viesti


Vieras

#407

19.08.2011 15:31

pe 19.8.2011;
- ESPOO/ESBO,
Järvenperä/Träskända


Hyvät Maailman Ihmiset,
hyvät Israelin Ystävät!


Jasser Arafatilla oli verraton mahdollisuus allekirjoittaa sopimus Palestinan perustamiseksi v. 2000, Camp Davidissa. Terroristit, sillä herra Arafat on ollut sitä, eivät allekirjoita mitään sellaista. Arafat vihaisena nousi pöydästä koko maailman siihen astisten rauhapyrkimysten hävettämiseksi. Sillä terroristit eivät pyri rauhaan...

Kunnes itsenäistymiseen pyrkivällä palestinalaiskansalla sellaisia johtoryhmiä on, kuten terrorijärjestöt Hamas ja Fatah, jotka keskenäänkin ovat pahasti riitaantuneita, ei pitäisi lähteä mihinkään sopimukseen mistään palestinalaisvaltiosta.

Toisaalta sopimuksen laativien ja allekirjoittavien osapuolten pitäisi molemmin puolin tunnistaa toistensa. Maailma sulkee silmät, kun ei ota sitä huomioon, että palestinalaiskansan johtajat eivät ole toistaiseksi tunnistaneet Israelia, eikä sen oikeutta olemassaoloon. Hyvänen aika! Siis millaisesta kaksipuolisesta tasa-arvoisuudesta ja sopimuksesta puhutaankaan, kun kaksipuolisuudesta puhutaan.

Puhumattakaan siitä, että herra Abbas ja toverit vaativat Itä-Jerusalemin, ja myöhemmin varmaan koko kaupunginkin, tulevan itsenäisen Palestinan pääkaupungiksi. Palestinalla kerta kaikkiaan ei ole minkäännäköistä historiallista ja laillista oikeutta Jerusalemiin. Miksi he eivät tyydy esim. Jerikoon?

Jos Palestina perustetaan, se on hyvä itsenäistynyt hallinnollinen kokonaisuus ja tukikohta palestinalaisten terrorijärjestöjen Israelin vastaisille hyökäyksille. Tietysti kansalaisiaan puolustava Israel ei jättäisi sellaisia hyökkäyksiä torjumatta, kuin ei mikään muukaan normaalinen valtiok. Ja jos Israel torjuu, se tekee sitä jo itsenäistä muslimivaltiota vastaan. Jos näin käy, kaikki äärimuslimit ja muslimihallitukset saavat riittävän syyn yksipuoliseen vastahyökkäykseen Israelin kokonaiseksi ja lopulliseksi tuhoamiseksi. Ja heti ollaan 3. maailmansodan portissa.

Palestina jos pyrkisi tulevaksi rauhalliseksi valtioksi, olisi se saanut sitä osoittaa jo monessa otteessa. Äärimuslimit istenäistä Palestinaa haluavat vain Israelin, ja täten koko maailman kiusaksi. Terroristien johtamasta valtiosta ei ikinään ole kukoistanut demokratian esimerkkivaltio.

Ja Jerusalem on Israelin ainut ja jakamaton pääkaupunki. Jaetaanpas vaikka Oslo Norjan, Ruotsin ja Tanskan kesken. Tai vaikka Brysseli flamandien, vallonien, saksalaisten ja ranskalaisten kesken. Saapi tietää etukäteen, että mitä siitä seuraa, jos sellaista ehdottelee.

Palestinalaisihmiset saisivat oikeaa inhimillistä vapautta ja istenäisyyttä, jos karkoittaisivat keskuudestaan kaikki väkivaltaiset terrorijärjestöt ja johtajansa. Tehkööt niin ensin...


Shalom al kol beth Yisrael!



MMM ifj. Pályi Zoltán
unkarilainen kristillinen metsänhoitaja
Hit Gyülekezete - Faith Church (www.hit.hu)



J.k.: Erev shabbat shalom!...

Vastaukset


Vieras

#408 Re: ISRAEL ELÄKÖÖN - ISRAEL MUST LIVE! / #407

2011-08-19 15:41:04

#407: -  

 Terve Palyi Zoltan.

Kansa on itse äänestänyt heidän, suurin osa on elänyt ainoastaan sorron alla, eivätkö valitettavasti ole nähneet muuta. Ketkä heidät siihen ovat opettaneet? Olisiko peiliin katsomisen aika?

 

Maranata!

#422 Re:

2011-08-19 22:42:35

#407: -

Shalom Pályi Zoltán,

Olet oikeassa, muslimit eivät koskaan halua rauhaa Israelin kanssa, vaan he  haluavat tuhota Israelin kansan.

Ei ole todellakaan kyse mistään Palestiinan valtiosta, sen he olisivat saanet jo vuonna 1948, kun heille tarjottiin juuri niitä

samoja osia Israelista, kun mitä he nyt muka havittelevat, mutte heille EI silloin kelvannut ne alueet, eikä kelpaa

myöhemminkään.

Kyse on aina vaan juutalaisten ja Israelin tuhoamisesta - kauheasta ja järjettömästä vihasta juutalaisia kohtaan.

 

Shabbat shalom!

T: Rivka