Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#36756

24.06.2014 08:44

Miksi julkaiset näitä ikäviä tilastoja täällä? Tämä adressi koskee nimen omaan kirkon jäseniä, joten siitä eronneiden tilastot eivät millään lailla kuulu tämän adressin aihe piiriin. Kyllä tämmöinen on selvästi toisten elämään puuttumista.

Vastaukset


Vieras

#36759 Re:

2014-06-24 09:02:28

#36756: -

Ohhoh, sieltäpä tuli jykevää tekstiä....

Tämä adressi voi olla kirkon jäsenien masinoima, mutta sen kohteena on ihmisryhmä, joka on vain osin kirkon jäsen saati sitten uskovaisia. Ja heidän asioihin todella pyritään puuttumaan: Se, meneekö naapurisi naimisiin ei sinulle pätkääkään kuulu. Jos joku sen rinnalla muistuttelee teitä maailmanne katoavaisuudesta, on todella naurettavaa höpöttää jotain elämäänne puuttumisesta...

Tilastojen postittajalla on selkeä viesti: Vetoatte adressissanne uskonnollisiin perusteisiin, mutta tilastot osoittavat, että uskonnon vetovoima vähenee koko ajan. Erityisen voimakkaita kirkosta eroamispiikkejä tapahtuu säännöllisesti Päivi Räsäsen päästelemien sammakoiden jälkeen. Vaikka yhteys ei vaikutakaan aina loogiselta, se mene osapuilleen näin: Päivi päästelee sammakon => ihmiset tyrmistyvät, miten typerä johtavassa asemassa oleva uskovainen voi olla => ei niin kovin uskovaisina kirkon jäseninä he haluavat tehdä pesäeron moisesta hihhuloinnista, vaikka Päivi ei olekaan kirkollinen auktoriteetti.