Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Naisen ja miehen avioliitto se ainoa oikea.

#36644 Tieto lisää tuskaa

22.06.2014 05:25

Tutkittu tieto homojen hiv tartuntojen suurimpana levittäjänä näyttää aiheuttavan todellista tuskaa homojen keskuudessa. Totuus pitääkin tuoda esille, koska sen mukaan tehdään päätöksiä.
On hyvä että ihmiset saavat tuoda tutkittua tietoa jaettavaksi Sanasta, THL, Ameriikan homojen oloista jne.
Suomi on vapaa maa ja täällä keskustellaan ja puolustetaan naisen ja miehen avioliittoa, jolla Suomea rakennetaan terveeseen suuntaan. Naisen ja miehen avioliitolla Suomi on kasvanut ja tulee kasvamaan. Ei homojen epätasa arvoilla, koska toinen suku puoli puuttuu homoudessa.

Vastaukset

Sixpack

#36650 Re: Tyhmyys lisää ärtymystä...

2014-06-22 07:47:25

#36644: Naisen ja miehen avioliitto se ainoa oikea. - Tieto lisää tuskaa

Siis:"Tutkittu tieto homojen  HIV-tartuntojen suurimpana levittäjänä...."  Kerro onko tuossa lauseessasi mitään järkeä ? Onko sinulla luki-häiriö, vai etkö todellakaan pysty keskittymään- edes siihen mitä haluat sanoa!Se ´THL´ ei muuten sitten  ole  mikään "taikamantra" ,jonka pelkkä hokemalla mainitseminen riittäisi mihinkään. Mihinkään tutkimukseen se ei sinänsä vielä edes viittaa.

Amerikka (huom. ei ´Ameriikka´) puolestaan on laaja kaksoismanner, joka ulottuu Alaskasta tai New Foundlandista aina Tulimaahan ja Patagoniaan asti. Tällä valtavalla  alueella jo pelkästään  ihmisten elinolosuhteet vaihtelevat, kaikin tavoin ja joka suhteessa, niin paljon,että on mieletöntä tehdä niistäkään  mitään yleistyksiä-sen kymmenien valtioiden lainsäädännöistä nyt puhumattakaan...

Vielä on sanottava se, ettei toisen sukupuolen puuttuminen tai läsnäolo sinänsä tee mistään tilanteesta´ tasa-arvoisempaa´,eikä(ainakaan enää länsimaissa) myöskään vähennä kenenkään siihen osallistujan  ´tasa-arvoisuutta´, tai siis  vie  sen kokemisen mahdollisuutta sukupuolen perusteella keneltäkään.