Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#36571 Onkos tuon kuvan tulkinta se...

20.06.2014 09:48

#36551: -  

 ...että tuossa naisen ja miehen välisen perinteisen avioliiton kannattajaa hakataan ns. "homoraamatulla" päähän? (Ja häpäistään vielä heittämällä hänen päälleen homoliikkeen omakseen adoptoiman sateenkaaren värein kirjailtu vaate.)

P.S.  Homoraamatusta (The Queen James Bible "ns. Gay Bible") on poistettu kaikki viittaukset homoseksuaalisuuteen. The Queen James Bible teksti ja tekijöiden perustelut homoutta koskeviin Raamatun kohtiin on osoitus röyhkeydestä sekä törkeästä Raamatun sanan vääristämisestä. Tässä vääristellyssä versiossa roikkuminen voi keinotekoisesti keventää homojen ja homouden puolustelijoiden mieltä, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa miksikään, että Raamattu suhtautuu homoseksuaalisuuden harjoittamiseen kielteisesti. 

Vastaukset


Vieras

#36572 Re: Onkos tuon kuvan tulkinta se...

2014-06-20 09:56:19

#36571: - Onkos tuon kuvan tulkinta se...

Homoraamatusta (The Queen James Bible "ns. Gay Bible") on poistettu kaikki viittaukset homoseksuaalisuuteen.

Vai niin. Siihen hihhuliraamattuun on taas tietoisesti vääristellen ympätty sana homoseksuaalisuus, vaikka käsite on lähes kaksituhatta vuotta nuorempi kuin alkuperäinen teksti.

Kaiken kaikkiaan tuo homoraamattujuttunne on oikea perus-olkiukko: Kyseisen opuksen olemassaolosta ovat täällä tietoisia nimenomaan homosalaliittoteoreetikot, suomalaiset homot ovat hyvin vähän kyseistä opusta  lehteilleet eivätkä ole argumenttejaan siihen perustaneet.


Vieras

#36575 Re: Onkos tuon kuvan tulkinta se...

2014-06-20 10:35:13

#36571: - Onkos tuon kuvan tulkinta se...

 

 

Bravoo!  
Ja foobinen reaktio on jotain aivan muuta kuin "homofobia."