Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Pink Butterfly

#36560 Re: Persuus on kaukana tasa arvosta....

20.06.2014 00:00

#36545: Homous ei ole positiivistä. - Homous on kaukana tasa arvosta.

Eli että se  vanha tuttu peppuseksi variazioni puhuttaa jälleen-vaihteeksi (?) taas ja parhaat asiantuntijat ovat tietysti nyt koolla,eikö vain? Eiköhän muuten sekin teitä aina ja alati yhtä paljon kiinnostava aihe ole täällä tullut jo ihan  muutamaankin kertaan käsitellyksi perin pohjin.Mitä sen hygieniaan tulee,niin luulenpa että ne jotka ovat sitä harjoittaneet ovat yleensä ottaenkin alapäähygieniansa suhteen monin verroin paremmin siitä aina huolehtivia,kuin ne jotka eivät.

Sen passiivisen osapuolen riskithän ovat aina suuremmat, vastuu oman kehonsa puhtaudesta kumppanilleen on suurempi jne.Likaisuus olisi suuri häpeä.Siinä puhtaudessa vessapaperilla pyyhkiminen ei riitä mihinkään.VETTÄ JA SAIPPUAA, noita kahta ihmeainetta,on käytettävä aina kun se on mahdollista ja melkein aina voi sanoa että on.

Aina ennen yhdyntää tietenkin kunnollinen suolihuuhtelu on ihan  ´must´.Niin monta peräruisketta on otettava, ettei sisältä tule kuin kirkasta  vettä ja sen jälkeen liukuvoidetta sisään ( kertahansikas +kynnet ensin leikatut kunnolla lyhyiksi) reilusti...Nämä samat ohjeet pätevät muuten kaikille anaaliyhdynnän passiivisille osapuolille ,oli sitten mies tai nainen ,sanotaan nyt suoraan:panon kohteena.Kondomia on aktiivisen osapuolen käytettävä tietenkin aina.

Voitteko te "homohiv-hokijat" sanoa käsi sydämellänne  harjoittavanne itse myös  tämän asteista alapäähygieniaa voidaksenne täällä arvostella muiden hygieenisyyttä ? Soveltakaa kuulkaa vaan niitä "shit"-juttuja itseenne ja käyttäkää niitä siinä kun puhutte itsestänne, muiden hygieniannoudattamisesta ette todellisuudessa voi tietää yhtään mitään!

Jos ette harjoita millään tavalla, tai siis mitenkään, anaaliyhdyntöjä ja jos ei teillä ole siitä mitään kokemusta, eikä kiinnostusta, tai halua niitä kokemuksia saada, niin o.k, kaikin mokomin,se on ihan teidän asianne ja ihan kaikkinensa.

On kuitenkin sanottava myös se ,että koska teillä ei ole siitä mitään omaa kokemusta,niin älkää puhuko siitä niille joilla on.

Miltä teistä muuten kuulostaisi jos kysyttäisiin suoraan vaikka että ´panetko morsiantasi viemäriin, vai onko hän viime aikoina purskauttamalla ulostanut sieltä esiin kihomatokasoja?´ tai ´leviääkö liitostanne kuppa ympäri kylää?´Tällaisia juttujahan te täällä meidän iloksemme esitätte jatkuvasti.Se on kai teidän käsityksenne "tasa-arvosta"...

Vastaukset

koeranleoka

#36561 Re: Re: Persuus on kaukana tasa arvosta....

2014-06-20 03:58:53

#36560: Pink Butterfly - Re: Persuus on kaukana tasa arvosta....

Alakaa tuas oksetustaati..ee voe lukkee kokonaan.....mahtaa siinä olla hajut! Onko pyykkipoijjat nenässä ja talloushanskat käessä? Kihomaot viihtyy ruskeella reijällä munimassa yöaekaan. Sieltähän niitä suap. Yöaekaan viemärissä touhuamassa ja uamulla vehnäsen tekkoon.....

VAROTUS: VIEMÄRISSÄRYPIJÖELLÄ KIHOMATOVUARA!!!!!!!!!!!!!!!

Naisen ja miehen avioliiton puolesta.

#36564 Re: Re: Persuus on kaukana tasa arvosta....

2014-06-20 04:57:37

#36560: Pink Butterfly - Re: Persuus on kaukana tasa arvosta....

Höpöpöpöpöpö. Viemärin tarkoitus on se että sieltä tulee jätettä. Ei muuta. Käyttäkää homot järkeä ja päätelkää mikä on tervettä ja viisasta. Onko järkeä, onko. Homojen himo viemäreihin ajaa järjen ohi ja tulos on Se että hiv leviää ja aidsi tappaa.