Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Virgo92

#35571 Dementia on kansantauti...

04.06.2014 08:17

#35566: homohiv on kansantauti THL. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Raamatussa totuus kelle on kelle ei

...mutta teillä "homo-hivin" hokijoilla ei ole mitään sairautta puolustuksenanne-te vain ESITÄTTE täällä dementian pahimpia oireita.

Tämä AIDS-aihe,esimerkiksi, on keskusteltu ja saanut asiallisen käsittelyn tällä palstalla jo niin moneen kertaan,siksi  toivonkin nyt sydämestäni ettei kukaan teille  alentuisi vastaamaan typeriin samaa toistaviin väitteisiinne enää mitään,  tai edes yrittäisi keskustella kanssanne.

Jo tuon nimityksen käyttö (...josta siitäkin puhuttiin aiemmin jo sivukaupalla) osoittaa ,ettei sen käyttäjä kykene keskustelemaan sairauksista edes sydämen sivistystä omaavan  ihmisen tavalla-lääketieteen asiantuntemuksesta puhumattakaan.Ilkeys,pahantahtoisuus,kiusaamisenhalu ja henkinen sadismi-siinä teidän todelliset motiivinne

JO PELKKÄ TUON "HOMOHIV"-NIMITYKSEN KÄYTTÖ ON TUNNISTUSMERKKINÄ SILLE, ETTEI SITÄ KÄYTTÄVÄ KYKENE EDES IHMISARVOA KUNNIOITTAVASTI KESKUSTELEMAAN SAIRAUKSISTA.

Sen vuoksi kaikki ne kommentit joissa tuo nimitys esiintyy tulisi jättää omaan arvo(-ttomuuteen)-sa ja sivuuttaa ne  kokonaan.

Kanssasisaret ja -veljet, lesbot ja homot ja kaikki meihin asiallisesti suhtautumaan kykenevät ihmiset: Älkää  vastatko näille typerille ,idioottimaisille "homohiv"-hokijoille enää mitään! Hokekoot hölmöyksiään yksinään niin kauan kuin jaksavat,mikään asiallinen taho ei niitä kuitenkaan noteeraa.

Vastaukset


Vieras

#35573 Re: Dementia on kansantauti...

2014-06-04 10:53:02

#35571: Virgo92 - Dementia on kansantauti...

Harvinaisempi vieras vastaa nyt. Sinulle näyttää olevan vieraita asioita nämä avioliittoasiat. Olisi hyvä ensin lukea avioliittolaki ja sitten, kun tarpeeksi on perehtynyt asiaan myös kokemus mukaan lukien, niin voisitpa vaikka jotain asiallistakin kirjoitella tänne. Eihän nämä avioliittoasiat lakineen  kuulu homoille, eivätkä lesboille. En ymmärrä miksi te pauhaatte täällä. Olkaa ihan rauhassa pariliitossanne, koska edellytyksiä lain mukaan avioliitolle ei teillä ole, eikä lakia saisi, eikä pitäisi muuttaa, koska edellytykset avioliitolle ja avioliiton tarkoitus puuttuvat.

Rekisteröityä parisuhdettanne voisitte muutella, koska se on teille laki mukaan lukien tarkoitettukin. Emme puutu teidän parisuhteisiinne, emmekä lakiinne, mutta älkää pauhatko vieraille ihmisille täällä. Kaikkea ei voi saada, mutta kaikesta näistä huolimatta hyvää kesää kaikille.

koeranleoka

#35576 Re: Dementia on kansantauti...

2014-06-04 12:21:47

#35571: Virgo92 - Dementia on kansantauti...

Rooninen oksetustaati on ollunna siitä lähtiin ku tämä savotta alako...ruskeen reijän jutut alakaa heti yököttämmään!!!!