Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

yksi allekirjoittajista

#35197 Varokaa tematisointia!

20.05.2014 09:21

Suokaa anteeksi, mutta riitelemme turhaan tai turhista asioista. Tietysti olisi hyvä, jos lakipuoltaisi avioliittoa, josta syntyy elämä, mutta meidän pitäisi vihdoin huomata, että ylemmät tahot (jos joku tykkää taustatahot) ovat lietsoneet meidät väittelemään ongelmista, jotka eivät olleet - ainakaan kovin merkittäviä - ongelmia. Tästä oli mielenkiintoinen ja opettavainen esimerkki - jos joku muistaa ja osasi huomata - v. 1989 Ceausescun Romania. Diktatuuri kaatui, diktaattori teloitettiin. Maa oli sekasoroon partaalla, maalaiset keväällä eivät tienneet, kuka omistaa syksyllä peltoa, johon tulisi kylvää, valtion yhtiöiden kohtalo, tulevaisuus oli aivan auki, kuten sekin, että palaako pelätty Romanian KGB eli Securitate valtaan ja montako ihmistä se mahdollisesti vielä teloittaa ja kiduttaa, jne., jne. Mitä EU vaati ensimmäisenä oikein niinä päivinä?

Että Romanian pitää päivittää homoja koskevat lait, järjestää oikeuksia. Se oli EU:lle tärkein koko siitä sekasorrosta.

Meidän ja juuri meidän olisi nähtävä, että taustavoimat tahtovat sekoittaa kansoja, Suomi täyteen ulkomaalaisia, poistaa tai ainakin mitätöidä avioliitto, liberalisoida opetusta, kasvatusta, tehdä kirkosta, uskonnosta, taiteesta, urheilusta (varsinkin kansallisista sellaisista) viihde, jne., jne, kaikki, jotta nämä instituutiot eivät olisi esteenä globalisaation, meidän tasapäistämisen ja univormisoinnin, sitä johtavan ja globaalifirmojen tiellä.

Askettäin Unkari oli EU:ssa tapetilla. Se yritti ajaa kansan etua vs. pankit. Maan johto haukuttiin (Suomen johto mukana) maan rakoon, äärioikeistolaisiksi, ja ken tie miksi. Uutiset eivät tahtoneet kuitenkaan homata esimerkiksi, että EU vaati Unkarin Kansallispankin johtajan valasta pyhkimään tekstiosuus, että palvelen Unkarin kansaa. Näistä meidän on osattava ymmärtää ja nähdä kauemman kuin homolaki. 

Me siis riitelemme väärästä asiasta emmekä huomaa, että kyse on paljon isommasta kokonaisuudesta, että meitä, asiasta riiteleviä käytetään tässä näytelmässä hyväksi. Me riitelemme toistemme kanssa ikäänkuin vastapuolenamme olisi joku hetero tai homo. Vastapuolenamme meillä homoilla ja heteroilla on ne, jotka ajavat omaa globaali-etuaan ja haluavat rakentaa uutta epäinhimillistä maailmaa, jossa me emme osaa erottaa olennaista epäolennaisesta emmekä osaa ajatella omalla aivolla, jossa maailmassa ylhäältä (esim. Hollywoodista, tietokonepeleistä, yms.) sanellaan, mitä meidän pitää pohtia, jossa kaikki me olemme konsumidiootteja. Siihen nähden homo-hetero-ongelma on pisara meressä.

Vastaukset

Joukko huolestuneita kotirouvia

#35199 Re: Varokaa tematisointia!

2014-05-20 09:43:27

#35197: yksi allekirjoittajista - Varokaa tematisointia!

Meidän ja juuri meidän olisi nähtävä, että taustavoimat tahtovat sekoittaa kansoja ... ossa maailmassa ylhäältä (esim. Hollywoodista, tietokonepeleistä, yms.) sanellaan

 

Kuten Profeetta Jouko Piho on profetoinut, kaiken taustalla vaikuttaa illuminaattien, vapaamuurareiden wallenbergiläisten, Hollywoodin juutalaisten ja homojen kansainvälinen salaliitto. Ajatella, että jopa puhtaanvalkoisen arjalaisrodunkin aikovat sekoittaa!