Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#34546 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lavealla tiellä

27.04.2014 12:14

#34543: - Re: Re: Re: Re: Re: Lavealla tiellä

Olen suvaitsevainen ihminen ja hyväksyn ne nykyiset voimassa olevat lait, jotka on asetettu, eli nykyinen avioliittolaki kaikille jotka sen valitsevat ja rekisteröity parisuhdelaki kaikille, jotka sen valitsevat. Nämä lait eivät ole meidän tekemiä sääntojämme, vaan eduskunnan hyväksymiä lakeja. Onko nämä sitten  outoja asioita, joita on vaikea ymmärtää. En ymmärrä teidän suvaitsemattomuuttanne, miksi olette niin suvaitsemattomia toisia kohtaan. Te tunkeudutte toisten asioihin tänne syyttäen ja hyökäten nykyisiä voimassa olevia lakejamme vastaan. Miksi te ette voi käsittää nykyisiä lakejamme. En ala syyttämään teitä kotikasvatuksesta, tai teidän peloistanne muita kohtaan. Kukaan ei ahdista tai pelottele ketään, jos itse ei aiheuta sitä. Antakaa toisten elää avioliitossaan ja varmasti jokainen antaa teidän olla rauhassa parisuhteessaan niinkuin haluatte, mutta älkää tulko toisten "tontille, tai hyppikö toisten silmille".

Vastaukset


Vieras

#34550 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lavealla tiellä

2014-04-27 12:53:00

#34546: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lavealla tiellä

Olipa todella alkeellinen kyhäelmä: Lait ovat aikansa tuotteita ja jos huomataan, että niissä oikeus ei toteudu, järkevät ihmiset sitten niitä muuttavat. Nyt ei toteudu, se on täällä moneen kertaan selvitetty. Jos et tuota ymmärrä ja puolustat lakia lain, ei sen sisällön takia, et kuulu järkeviin ihmisiin.

Tavallasi ajattelevien ihmisten ohjauksessa lait olisivat sellaisella tolalla, että kerettiläiset poltettaisiin roviolla, varkaat hirtettäisiin ja köyhät lapset myytäisiin huutolaisiksi vähiten maksavalle.