Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#34481 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etkö jaksaisi millään nousta ylös sohvalta?

26.04.2014 08:40

#34480: - Re: Re: Re: Re: Re: Etkö jaksaisi millään nousta ylös sohvalta?

Mietelmässäsi voisi olla edes hiukan tolkkua, jos yhteiskunta olisi laittamassa ihmisiä heteroudesta homouteen kiihottaviin tilaisuuksiin ja niistä kieltäytyminen paljastaisi kieltätyjien heterouden. Tällaisen kauhuskenaarion voi nähdä todellisena vain "true homofobic"-tyyppinen jeesuspersun alalaji ja se on kokonaisuudessan absurdi.

Tositilanne on, että sekä uskonnollinen vakaumus tai sen puute ja seksuaalinen suuntautuneisuus ovat molemmat yksityisyyden suojan alaisia asioita. Näin sekä tasa-arvoinen avioliitto, joka ei paljasta siviilisäädyn perusteella sukupuolista orientaatiota että lasten suojaaminen koulussa uskonnollisista tilaisuuksista, joissa uskonnollinen vakaumus voisi paljastua, ovat aivan johdonmukaisesti samansuuntaisia tavoitteita.

Molemmissa suvaitaan ihminen sellaisenaan, mutta ei suvaita diskriminointia. Uskonnollisen vakaumuksen ilmaisulle kyllä riittää tilaa sille varatuissa tilaisuuksissa, joita vain ei pidä järjestää uskontoon sitoutumattoman koulun yhteydessä. Ja tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö lapset saisi halutessaan kertoa jossain sopivissa tilanteissa omasta kultuuristaan ja uskonnostaan yhtenä monista luokkatoverien kesken.

Vastaukset


Vieras

#34488 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etkö jaksaisi millään nousta ylös sohvalta?

2014-04-26 09:16:54

#34481: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Etkö jaksaisi millään nousta ylös sohvalta?

 

 

 

Koulu ei suinkaan ole joku arvovapaa instituutio, -  jos otetaan nyt pois kr.uskon ja sen pohjalle syntyneiden humanististen sekä osin myös antiikista syntyneiden arvojen pohja pois,  - tuodaan tilalle toisia arvoja ja on jo tuotu, jotka ovat markkinatalouden, mielikuvateollisuuden,  median ja viihteen värittämiä materialistisia,  hengettömiä ja historiattomia  hedonistisia,   ja yleensä tunnistamattomia arvoja.

Jotka jättävät suureen tyhjyyteen täällä pallolla pällistelevän taivaltajan,  jonka sieluun on kätketty iankaikkinen kaipuu 
suhteesta  Luojaansa.   Tätä nihilististä vaihtoehtoa rikkaamman valinnan tahdomme jokaisen suomalaisen/muukalaisen ulottuville.