Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#34187 Re: Re: Re: Re: Re: Muistutuksia ikuisuudesta

21.04.2014 19:48

#34175: Virgo92 - Re: Re: Re: Re: Muistutuksia ikuisuudesta

"Pitäisi olla oma muistamispäivänsä  seksuaalisperusteisen vainon ja seksuaalisen väkivallan uhreina menehtyneille maailmassa."

En usko että seta hyväksyisi sitä, niin monet ovat joutuneet sen jäsenistön uhreiksi. Eiköhän se HIV riitä muistopäiväksi.

Vastaukset


Vieras

#34189 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muistutuksia ikuisuudesta

2014-04-21 20:02:19

Virgo92

#34198 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muistutuksia ikuisuudesta

2014-04-21 20:58:16

#34187: : Re: Re: Re: Re: Muistutuksia ikuisuudesta

Et oikein tainnut kai ymmärtää mitä tarkoitin?  "Vitsissäsi" HIV:stä  ei muuten  ollut mitään vitsikästä ,eikä nyt edes ollut kyse Aidsista VAAN: murhista,kidutuksista,raa´oista pahoinpitelyistä,raiskauksista, tapoista jne. TUHANSIEN syyttömien ihmisten fyysisen koskemattomuuden loukkaamisesta ja useimmiten hyvin kohtalokkain ja vakavin seurauksin.

Kommenttisi SETA:sta oli muuten sekin aivan yhtä ´ huumoritonta "huumoria" sekin..

. Koska et siis ymmärrä mistä tässä ideassa on kysymys ,etkä edes  sitäkään mikä koko asia yleensä koskee,niin eiköhän olisi vaan parempi kun et ajattelisi sitä sinä ollenkaan ja ettet kommentoisi sellaista mitä et tajua, etkä pysty käsittämään tai mihin sinun havaintokykysi ei kertakaikkiaan riitä.

Koska et sitäpaitsi  ole edes tutustunut koko aiheeseen ,jäävät kommenttisi  siitä aivan  arvottomiksi ja merkityksettömiksi ´heitoiksi´joita ei, asiasta puhuttaessa, voida noteerata miksikään.

Tai korkeintaan vain pelkäksi , asiasta tietämättömän tyhjäksi puheeksi vailla mitään merkitystä ...ei mitään muuta sisältänyt kommenttisi.