Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#33875 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kristuksesta kirjoitusta

12.04.2014 22:08

#33870: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kristuksesta kirjoitusta

 

Hei,  onko Jeesus mukana alusta asti (Siis R:tun alusta asti) Siihenkin Jeesus antoi Emmauksen tiellä kulkeneille vastauksen,  kun Hän näytti heille mitä Laissa, profeetoissa,  ja Psalmien kirjassa oli Hänestä sanottu.

Kyllä se parus-luterilainen kko on näin sanonut,  ajkatellut ja tuntenutkin.  Mutta sanomaa anemisoivat libiraalit eivät
pariaatteellisesti tahdo nähdä yhteyksiä VT:n ja UT:n välillä.  Se ei kuulu siihen kehykseen,  joka heillä on agendassaan.

Vastaukset

Totuus kestää hyökkäykset

#33902 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kristuksesta kirjoit

2014-04-13 13:36:11

#33875: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kristuksesta kirjoitusta

Liberaaleilla näyttää olevan jostakin syystä piintynyt tarve kyseenalaistaa jotakuinkin kaikki Vanhan Testamentin kertomukset, sekä kiistää Jeesuksen jumaluus ja Paavalin yhteys Jeesukseen. He sanovat tätä Raamattua vastaan hyökkäämistä ja kyseenalaistamista "historiallis-kriittiseksi tutkimukseksi". Heillä näyttää olevan sekä lähtökohta että päämäärä tutkimuksessaan että mitään yliluonnollista ei voi koskaan tapahtua.

Niinpä he mielellään kieltävät kaikki Jeesuksen tekemät tunnusteot, kuten veden muuttaminen viiniksi,veden päällä kävely, tuhansien ihmisten ruokkiminen 5 leivällä ja 2 kalalla, sairaitten parantamiset, kuolleitten henkiin herättämiset, etc.

Arvoisat liberaaliteologit - sanotaanko suoraan yliopiston Teologisen tiedekunnan opiskelijat ja opettajat - sanon kaikessa ystävyydessä : EI JEESUKSEN JUMALUUS TAI TEOT KATOA MIHINKÄÄN SEN VUOKSI MITÄ TE NIISTÄ VÄITÄTTE TAI OPETATTE.

Johanneksen evankeliumin 1.luvussa sanotaan heti 1.jakeessa: "Alussa oli Sana ja Sana oli Jumalan tykönä, ja Sana oli Jumala."  Kannattaa muistaa että Jeesuksen tekemät tunnusteot eivät olleet Hänelle mitään ihmeitä, koska Hän on Jumala.