Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

res.matr.

#33676 Re:Voi olla , että "Huldra" vastaa -näistä jutuistaan vielä jossain...

10.04.2014 21:13

#33675: Manne - Huldra vastaa 

 Ystäväni äidillä on AIDS  ja hän suostui  vihdoin tänään ,vasta  hätäyksikön ambulanssimiesten kehotuksesta lähtemään sairaalaan , kun sydänkäyrät olivat jo  sitä luokkaa. Tytär ,pojanpoika, ystäväni ja toinen veli ovat olleet huolissaan , kun äiti ja mummo ei halunnut enää sairaalaan ja kieltäytyi lähtemästä. Hänellä on ollut tauti jo vuosia , mutta pysynyt lääkkeillä kurissa sen verran että arki on sentään jotenkin sujunut. Sellaista on, kun elää sen taudin kanssa .

 Sinulla, Manne ei ole minkäänlaista käsitystä siitä mitä se tauti todellisuudessa on. Pilkkaat  täällä kaikkea ja kaikkia noilla inhottavilla jutuillasi.Saatko niiden ,esittämisestä täällä jotain tyydytystä? Luuletko ,että sinua pidetään jonain  hauskana humoristina ja hyvänäkin juttuveikkona?

 Muuten... tiedätkö että romaneissakin on homoja? ( ja lesbojakin) Ja savolaisissa myös... ( murre on vain murre,eikä sen enempää.) Maailman ja elämän monimuotoisuus ei ole sinulle vielä auennut-sen näkee juuri noista sinun  samoja hokevista teksteistäsi.Tuskin olet maamme rajojen ulkopuolelle elämässäsi astunut tai missään muualla käynyt-senkin näkee niistä  kyllä selvästi myös.

Olen Suomessa ja mm.Espanjassa tutustunut moniinkin romaneihin, (pääasiassa musiikin merkeissä) miehiin ja naisiin ja eri ikäisiin. Noin tyhmiä juttuja kuin sinä kerrot ,en muista kuulleni heistä keneltäkään .Tyylisi tällä palstalla  tunnetaan jo hyvin ja sinua voitaisiin pitää jo tekstihäirikkönä täällä. Änget noita juttujasi muiden  asiallisten kirjoitusten jälkeen ja kuvittelet ,etttä koko maailma pyörii noiden sinun typerien  kakkahuumorijuttujesi tasolla ja on velä oikein  ihastunut niihin-väärä luulo !Puhut jostain "hoidoista" (...niinkuin sinusta  muka  oikeasti olisi kenenkään hoitajaksi missään ) Tosiasia on se ,että sinun itsesi olisi parasta tilata aika ihan oikealle psykiatrille ja alkaa hoitosi siitä. Suosittelen ihan vakavasti.Juttusi  nimittäin eivät ole enää  psyykeeltään normaalin ihmisen tarinoita-eivätkä mitään  kristittyjä myöskään.Tässä o

Vastaukset

res.matr.

#33677 Re: Re:Voi olla , että "Huldra" vastaa -näistä jutuistaan vielä jossain...

2014-04-10 21:18:26

#33676: res.matr. - Re:Voi olla , että "Huldra" vastaa -näistä jutuistaan vielä jossain... 

 Tässä oli nyt kokonaisuudessaan arvio jutuistasi-enempää en  sinulle sano-enkä enää useammin....


Vieras

#33679 Re: Re:Voi olla , että "Huldra" vastaa -näistä jutuistaan vielä jossain...

2014-04-10 21:26:00

#33676: res.matr. - Re:Voi olla , että "Huldra" vastaa -näistä jutuistaan vielä jossain...

 

Etkö sää ystävä hyvä ole huomannut,  että Manne on aatetoverisi luoma hahmo.