Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#31440 Re: Re: Re: Re:

13.03.2014 20:09

#31416: - Re: Re: Re:

 

3. Osa:  Miriam Crossman





Sensijaan nämä organisaatiot kertovat suoraan lapsille, että nämä ovat seksuaalisia olentoja
kehdosta hautaan, ja että murrosikä on luonnollinen vaihe tutUstua seksuaalisuuteensa ja että nuorilla on oikeus toteuttaa sitä miten vain tahtovat.
Tämä opetus
edistää seksuaalista vapautta, joka huonontaa seksuaalista terveyttä. Tämä on ideologiaa, ei tiedettä!

And indeed, the statistics in the US on sexually transmitted infections, HIV, teen pregnancy, and abortion are mind numbing”. - See more at: http://www.mercatornet.com/articles/view/youre_teaching_my_child_what#sthash.oGPMOhT9.dpuf


Mihin nämä organisaatiot sijoittavat
vanhempien roolin lasten elämässä?

Medialle ne kyllä esiintyvät vanhempien ”ensisijaisuutta kasvattajina” -korostaen, mutta opetusmateriaali kertoo toista:”“ Every human being has basic rights. Still, adults may say and do things that make young people feel like they don’t have rights. It’s important for you to know your rights so you can stand up for yourself when necessary. - See more at: http://www.mercatornet.com/articles/view/youre_teaching_my_child_what#sthash.oGPMOhT9.dpuf


Yhdyksänkymmentä prosenttia vanhemmista tahtoo myöhennettyä sukupuolikäyttäytymistä, ja toivovat seksikasvattajien vahvistavan tätä viestiä. Järjestöt lupaavat, mutta eivät tee.



Sukupuolen alueella lapsille kerrotaan, että he voivat olla miehiä, naisia, tai jotain muuta. Sukupuolia on enemmän kuin kaksi. Ja on oikein kyseenalaistaa se vaikka kuinkamonta kertaa elämässä.
THIS IS MADNESS! IHMISTEN TÄYTYY NOUSTA.!

”You see, sex educators have institutionalized 20th century theories and social agendas, but
hard science from this century completely discredits those theories and agendas. Sex education needs to come into the 21st century and leave behind ideas that are remnants of the sexual revolution and feminism.

Tilanteen vakavuudesta huolimatta Miriamin sanoma on
toivorikas.
Kaikki nämä ongelmat on ratkaistavissa 100 prosenttisesti.
Ja vanhemmat voivat tehdä paljon suojellakseen lapsiaan.
Lämpö ja lujuus edelleenkin ovat parhaat konstit.






Vastaukset


Vieras

#31441 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-03-13 20:13:58

#31440: - Re: Re: Re: Re:

"Sukupuolen alueella lapsille kerrotaan, että he voivat olla miehiä, naisia, tai jotain muuta. Sukupuolia on enemmän kuin kaksi. Ja on oikein kyseenalaistaa se vaikka kuinkamonta kertaa elämässä.
THIS IS MADNESS! IHMISTEN TÄYTYY NOUSTA.!"

 

Ei voi olla totta, mikähän pimeestä ostettu tohtorititteli naisella lieneekään... ainakaan näistä asioista, josta vaahtoaa, ei ymmärrä yhtään mitään! Ja tällaista tanttaa ei pitäisi päästää lapsia lähellekään.