Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#30949 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

09.03.2014 21:46

#30947: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Meillä on myös 2 adoptoitua lasta ja tiedämme jonkun verran siitä mitä lapsi tarvii kasvaakseen terveeksi. Homous ei kuulu lastemme kasvatukseen. Kasvatamme lapsemme hyväksymään ihmiset ja rakastamaan heitä. Emme hyväksy homoutta tekoina.

Emme hyväksy myöskään sitä että homoliittoja tuettaisiin avioliittolailla.

Lue

poliisin raportti homo väkivallasta. Eduskunta on äänestämässä homoliitoista ja lapsien adoptiosta homoliittoihin. Lapsia ei pidä laittaa sellaiseen paikkaan missä lapsen etu ei täyty. TÄYTYYHÄN NÄISTÄ KÄYDÄ KESKUSTELUA JA NÄHDÄ MIKÄ ON LASTEN ETU EI AIKUISTEN HOMOJEN HALUT. Kansalaisten saatava tietää mitä asioita se oikeasti koskee jne. Täytyy käsitellä todelliset ongelmat läpi, eikä vaan suuvaahdossa tasa arvoo tasa arvoo, rakkautta, rakkautta, kun se tykkää, kun se haluu.

Lasten etu ei täyty kun sanoo tasa arvo sanan, tai kun se tykkää.

Nyt ei ollakkaan päättämässä heterojen vaan homojen liitosta ja monet kansalaiset haluaa oikeaa tietoa.

Minä en vihaa ketään ihmistä, mutta homouden haureutta en voi hyväksyä. Se on todella kuvottavaa ja sellaiseen ei lapset kuulu.

Homolailla ei saa tehdä yhteiskuntaan lisää syrjäytyneitä. Euroopassa HIV tartunnat ovat nousseet siitä huolimatta vaikka homoliittojen piti HIV tartuntojen määrää laskea. Syrjäytymis riski kasvaa jokaisessa HIV tartunnassa.

Vastaukset


Vieras

#30951 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-03-09 22:00:49

#30949: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Meillä on myös 2 adoptoitua lasta ja tiedämme jonkun verran siitä mitä lapsi tarvii kasvaakseen terveeksi. Homous ei kuulu lastemme kasvatukseen." Eli ette kerro totuutta että homoseksuaaleja on olemassa joten lapsenne ilmeisesti jatkavat perinnettä jossa homot ovat jotain iljettävää ja haukuttavaa. Eli jatkatte ihmisten alentamista.

"Emme hyväksy myöskään sitä että homoliittoja tuettaisiin avioliittolailla." Miksi?

"poliisin raportti homo väkivallasta. Eduskunta on äänestämässä homoliitoista ja lapsien adoptiosta homoliittoihin. Lapsia ei pidä laittaa sellaiseen paikkaan missä lapsen etu ei täyty. TÄYTYYHÄN NÄISTÄ KÄYDÄ KESKUSTELUA JA NÄHDÄ MIKÄ ON LASTEN ETU EI AIKUISTEN HOMOJEN HALUT. Kansalaisten saatava tietää mitä asioita se oikeasti koskee jne. Täytyy käsitellä todelliset ongelmat läpi, eikä vaan suuvaahdossa tasa arvoo tasa arvoo, rakkautta, rakkautta, kun se tykkää, kun se haluu."  Tuohon jo vastasin.

"

Lasten etu ei täyty kun sanoo tasa arvo sanan, tai kun se tykkää.

Nyt ei ollakkaan päättämässä heterojen vaan homojen liitosta ja monet kansalaiset haluaa oikeaa tietoa."

LUE kansalaisaloite. Mitä siinä salataan?

 

"Minä en vihaa ketään ihmistä, mutta homouden haureutta en voi hyväksyä. Se on todella kuvottavaa ja sellaiseen ei lapset kuulu."     Luehan nyt itse tuo ja ajattele!

"Homolailla ei saa tehdä yhteiskuntaan lisää syrjäytyneitä. Euroopassa HIV tartunnat ovat nousseet siitä huolimatta vaikka homoliittojen piti HIV tartuntojen määrää laskea. Syrjäytymis riski kasvaa jokaisessa HIV tartunnassa."

Ihan totta! Että oikein syrjäytyneitä! Mistähän syystä? Miksi et muuten ole huolestunut heteroseksuaalien HIV tartunnoista? Etkä edes mainitse niitä!


Vieras

#30954 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-03-09 22:28:43

#30949: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Meillä on myös 2 adoptoitua lasta

 

Aprillipäivä on vasta ensi kuussa.