Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#30622 Re: HIV tutkimus tuloksia THL tutkimus.

06.03.2014 15:21

#30604: Huoli kasvaa. - HIV tutkimus tuloksia THL tutkimus.

Ymmärrätköhän ihan oikeasti, mitä siteeraat: Homojen HIV-esiityvyys on 2-4% mikä tarkoittaa kaikkia elossa olevia tapauksia 80-luvulta asti. Aiemmin on tilastoilla todettu, että uusien homomiesten sairastapausten kokonaismäärä ei ole kovin suuri, vaikka sen prosentuaalisesti on heteroväestöä korkeampi.

"Miksi tästä pitää nyt puhua?
Koska vastuunkantajien/päättäjien/kansanedustajien/lakivaliokunnan pitää tietää mihin ovat lakia väsäämässä ja sen mahdollisista seuraamuksista.
Euroopassa hiv on lähtenyt kasvuun ja sitä ei varmaan haluta Suomessa kannustaa millään muotoa. "

Lausumasi osoittaa asioiden täydellistä ymmärtämättömyyttä. Ajat poliittista linjaa, joka vaikeuttaa homojen siirtymistä pysyvien parisuhteiden suuntaan, koska he kaltaisiasi peläten eivät voisi esimerkiksi asua yhdessä. Ja se taas edesauttaaa vanhan piilottelukulttuurin elpymistä, jossa irtosuhteet olivat normi. Jos taas oletat, että messuamallasi poliittisella linjalla voidaan vähentää homoutta, olet yksinkertaisesti äärettömän typerä.

Avauksesi HIV-leviämisestä osuu siis kaiken kaikkiaan niin metsään, ettei moista kannattaisi jatkaa.

Vastaukset


Vieras

#30627 Re: Re: HIV tutkimus tuloksia THL tutkimus.

2014-03-06 16:28:49

#30622: - Re: HIV tutkimus tuloksia THL tutkimus.

THL tutkimus tulos todistaa toisin. Euroopan maissa suunta on hiv tartunnoissa voimakkaassa kasvussa. Eli homoliittojen hyväksynnällä ei Euroopassa ole tapahtunut tartuntojen vähenemistä päinvastoin yli 10% kasvussa.

Kannattaa tutustua tutkittuun THL tietoon.

Tosiasiat puhuvat karua kieltä ja lailla ei pidä tukea tällaista kehitystä.