Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#30574 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asiallinen, ketään leimaamaton valistus aina paras keino

05.03.2014 19:51

#30573: - Re: Re: Re: Re: Re: Asiallinen, ketään leimaamaton valistus aina paras keino

"Homous levittää hiviä suhteessa heteroihin 1000 kertaisesti"

Totta on, että homon riski sairastumiseen on heteroa suurempi. Homon riski ei kuitenkaan lisää parisuhteessa elävän heteron sairastumisriskiä olennaisesti.

Koko väestön näkökulmasta hetero- ja homoseksi levittävät HIViä suunnilleen saman verran. Yksittäiselle heterolle taas riski saada HIV heterolta on paljon suurempi kuin homolta.

Vastaukset


Vieras

#30575 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asiallinen, ketään leimaamaton valistus aina paras keino

2014-03-05 20:21:02

#30574: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Asiallinen, ketään leimaamaton valistus aina paras keino

Joo nyt lähtee taas homma lapasesta.

tarkalleen ottaen lain hyväksyntä antaisi edelleen lapsillemme sen singnaalin ettei pelisäännöillä ole väliä.

tulevassa äänestyksessä ei äänestetä muustakuin homoliittojen ja heidän adoptio oikeudesta. Tämä laki edelleen lisäisi hiv altistavuutta, koska se antaa pellit auki singnaalin haureuden ja synnin harjoittamisella lain kautta. Lain tarkoitus ei ole pahentaa tilannetta vaan suojata ihmis elämää mm. sairauksilta. Ja ennen kaikkea lasten suojelun kannalta tämä laki ei saa mennä läpi. Ei missään olosuhteissa. Lasten suojelulaki.

Olipa mistä suhteesta tahansa lähtöisin oleva hiv niin emme saa lailla tehdä sitä vielä pahemmaksi. Ja ennenkaikkea emme saa antaa lapsillemme sellaista viestiä että he saamansa mallin mukaan levittäisivät kansantautia edelleen (thl hiv leviäminen homosuhteissa, määritelty kansantauti).

Sekasuhteissa olevilla on paljon irtosuhteita, joita ei kukaan hallitse ja avioliitto ei muuta tätä villitystä miksikään.