Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#29596 Re: Lapsi kasvaa kovassa ja seksikeskeisessä maailmassa

24.02.2014 17:04

#29594: - Lapsi kasvaa kovassa ja seksikeskeisessä maailmassa

Seksuaalikasvatus on itsetunnon kehittämistä

 

http://img.yle.fi/uutiset/etela-savo/article6569919.ece/ALTERNATES/w320h180/Eija...

Himasen mukaan seksuaalikasvatus ei ole missään tapauksessa teini-ikäisten lasten vanhempien murhe vaan seksuaalikasvatus alkaa jo vauvaiässä.

- Se on sitä, että vanhemmat heijaavat lastansa, leikittävät, silittävät, kehuvat lasta ja se kaikki tallentuu lapsen mieleen. Seksuaalikasvatuksessa itsetunnon kehittäminen on avainasia. Kun lapsi alkaa luottaa siihen, että hän on kaunis, hyvä ja arvostettava niin se on se pohja, joka tukee häntä myöskin terveeksi aikuiseksi. Seksuaalikasvatusta on sekin, miten äiti arvostaa itseään, miten isä arvostaa äitiä ja millainen on vanhempien parisuhde.

http://yle.fi/uutiset/seksuaaliterapeutti_lapsi_kasvaa_kovassa_ja_seksikeskeisessa_maailmassa/6569875?ref=leiki-uu

Vastaukset


Vieras

#29597 Re: Re: Lapsi kasvaa kovassa ja seksikeskeisessä maailmassa

2014-02-24 17:12:22

#29596: - Re: Lapsi kasvaa kovassa ja seksikeskeisessä maailmassa

 

Näin se on, lapsen koti on juuri niin hyvä, kuin mitä isän ja äidin välinen suhde on! Siis molempia tarvitaan, sitä vain ei tahdota myöntää, silkasta itsekkyydestä. Helpompaa on antaa periksi niille, joilla on kovin ääni ja median tuki.

Oletteko koskaan ihmetelleet, miksi MIKÄÄN media ei suostu kertomaan esimerkiksi tästä adressista?

Vaikeneminenkin on vallankäyttöä. Tässä asiassahan ei tarvitse noudattaa tasa-arvoa!

 


Vieras

#29601 Re: Re: Lapsi kasvaa kovassa ja seksikeskeisessä maailmassa

2014-02-24 18:14:22

#29596: - Re: Lapsi kasvaa kovassa ja seksikeskeisessä maailmassa

Seksikuvastoa tulvii nuorten maailmaan

Himanen onkin huolissaan nimenomaan siitä, millaista seksikuvasto maailma nuorille tarjoaa. Samalla kun vanhemmat yrittävät keksiä keinoja seksin puheeksi ottamiseen, teinit ammentavat tietoa seksistä kaikista mahdollisista kanavista. Esimerkiksi Mannerheimin lastensuojeluliiton lasten ja nuorten puhelimessa seksiin liittyvät kysymykset ovat yleisin nuorten itse esiinnostama keskustelunaihe. Nuoret pohtivat etenkin mitä seksissä pitäisi osata ja mikä osa pornosta on sellaista, mihin pitäisi itsekin pystyä.

- Se kertoo ehkä juuri siitä, että me elämme aika seksikeskeisessä maailmassa, jossa nuoret ovat sekä hyvän että huonon tiedon äärellä. Se on aika kova maailma, joka on kaventanut seksuaalisuuden seksiksi. Se on aika iloton ja teknistynyt maailma, Himanen kuvaa.

- Naisena ja miehenä olemisen mallit tulevat tänä päivänä niin valmiiksi purtuina, ettei nuorelle itselleen jää tilaa ottaa asiaa itse haltuun, kuvitella ja mielikuvittaa omaa elämäänsä itse.

http://yle.fi/uutiset/seksuaaliterapeutti_lapsi_kasvaa_kovassa_ja_seksikeskeisessa_maailmassa/6569875?ref=leiki-uu