Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#27981 Re: Re: Mormonien juonet

07.02.2014 11:35

#27980: - Re: Mormonien juonet

 

 

Outoa, että juuri kristillisdemokraattien paikallisjohtaja vaatii moniavioisuutta kirjattavaksi Suomen lakiin. Luulisi, että mormoninkin tulisi noudattaa puolueensa linjaa, joka on aivan toisenlainen kuin Visakorven. No, kyllähän Uudenmaan kd-naisten puheenjohtaja Maria Rajakari siskoili täysveristen uusnatsien kanssa syksyllä järjestämässään Hetero Pride -fiaskossa. Näyttää kristillisdemokraateissa olevan paljon samaa vikaa kuin huomattavasti menestyksekkäämmissä persuissa.

 

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#27983 Re: Re: Re: Mormonien juonet

2014-02-07 12:00:27

#27981: - Re: Re: Mormonien juonet

"Outoa, että juuri kristillisdemokraattien paikallisjohtaja vaatii moniavioisuutta kirjattavaksi Suomen lakiin."

Olisko nyt syytä lukea koko kirjoitus, ettei ole väärä käsitys 'päällä' koko ajan.

http://mieheksijanaiseksi.blogspot.fi/2014/02/varatuomari-marika-visakorven-avoin.html

Lainaus...
Avioliittolain muuttaminen normatiivisesti tarkoittaisi hyvin helposti sitä, että perinteinen avioliittokäsitys nähdään jatkossa – vaikka sellaiseen saataisiin seurakunnissa rajautua - epätasa-arvoisen syrjivänä ja vastustettavana yhteiskunnallisena ilmiönä eikä sen myönteisiä puolia enää olisi korrektia tuoda esille. Voidaan perustellusti kysyä, olisiko tämä tasa-arvoista ja yhdenvertaista, saati sanan- ja uskonnonvapauden mukaista?

Avioliittolain muuttaminen murentaa nykyisen avioliittoinstituution sisällön ja johtaa ennakoimattomaan kehityskulkuun. Perinteisen avioliittonäkemyksen kannattajien oikeus näkemykseensä joutuu vakavasti uhatuksi ja toisaalta uusi laki olisi perustelujensa puolesta epälooginen ja rajaava. Lainmuutokseen ei ole syytä ryhtyä ottaen huomioon senkin, että meillä kuitenkin on jo olemassa laki rekisteröidystä parisuhteesta.

Toivon teille viisautta ja huolellista harkintaa päätöksentekoon sekä voimia kevään istunto-kauteen!
Jyväskylässä 29.1.2014
Ystävällisin terveisin,
Marika Visakorpi
varatuomari


Vieras

#27986 Re: Re: Re: Mormonien juonet

2014-02-07 12:21:15

#27981: - Re: Re: Mormonien juonet

 

Ei Maria Rajakari pitänyt Hetero Prideaan mitenkään fiaskona, vaan oikein onnistuneena tilaisuutena, jossa uusnatsitkin saivat kuulla Sanaa. Ties vaikka jokunen liittyi kd-puolueeseen. Yhdessä sitten somasti heilaavat ensi syksyn Hetero Pridessa.