Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26498 Re: Miettikäämme!

30.12.2013 15:34

#26497: kyselijä, jotain jo löytänytkin - Miettikäämme!

Mitenkähän tämä aihe liitty tähän adressiin...?

Osa lisääntyneestä psykiatrisen hoitopalvelun käytöstä selittyy palvelujen käytön yleistymisellä siitä syystä, että kynnys mennä hakemaan apua on alentunut. Osa varmaan liittyy taas säästöihin tämän alueen palveluissa, mikä nyt kasvaa korkoa lisääntyneenä avuntarpeena.

Jos tämä avaus haluaa vihjailla siitä, että homoystävällinen ilmapiiri olisi sen aiheuttanut, voisi avaaja myös sanoa sen suoraan ja lätkätä vielä todisteet pöytään. Niin, ja lestadiolaisten ja helluntailaisten lasten hyväksikäyttötapauksillahan ei tietysti ole mitään tekemistä lasten mielenterveyden kanssa, eihän....? Vastaus haasteeseen on vaikkapa tällainen

"Jumalan sanan julistajana tiedän, että Jumala antaa anteeksi. Jos synnit tunnustetaan, anteeksianto on ehdoton."

Pastori ja Helluntaiseurakuntien Julistajat ryn puheenjohtaja Tapio Sopanen; setämies ja aika velikulta.

"Haluamme auttaa poliisia oman oikeusturvamme vuoksi", SRK:n pääsihteeri Tuomas Hänninen toteaa, kun löysät olivat jo nilkoissa.

Vastaukset


Vieras

#26499 Re: Re: Miettikäämme!

2013-12-30 15:56:45

#26498: - Re: Miettikäämme!

 

Ei homoystävällisyys tämän syynä tietenkään ole.   Mutta koko kulttuurissa tapahunut arvojen rapautuminen,  joka taas lähtee sieltä mitä kansalle syötetään.  

Sanoisin ensimmäisenä,  että ilmanmuuta tulee näkyviin se,   mitä kaataa matolaatikko lasten silmiin ja sydämiin,  ja aikuisten sieluihin.   Media kokonaisuudessaan  + digitekniikka.   Siitähän nykyaika elää.  Sen annetaan rauhassa muodostaa arvoja,  täyttää tajuntoja,  korvata luonnollinen elämänmeno ja poljento yhteydessä luontoon ja ihmisiin 24 h vuorokaudessa.  Tätä lastenkaitsentaa  ei aseteta kyseenalaiseksi.  Vaan kristinuskon katoava sisältö,  joka antaa lapsuuteenkin vakaat pitkospuut ja turvan ikiaikojen Jumalassa.


Lestadiolaiskysymys sitten on ihan oma kysymyksensä.