Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26416 Re: Luonnollisesti

28.12.2013 12:57

#26406: - Luonnollisesti

Onhan taas osattu kääntää kansainvälisen homojenvastaisen salaliiton propaganda-aineistoa....

"Runsas määrä tutkimuksia osoittaa että perhe, joka perustuu lapsen biologisten vanhempien avioliittoon, tuottaa parhaat vaikutukset lapselle..."

"Tutkimus selvästi osoittaa, että perherakenteella on merkitystä lapsille ja että perherakenne, joka on lapselle parasta on hänen kaksi biologista vanhempaansa vähäriitaisessa avioliitossa."

Varmaan tällainenkin tutkimuskatsaus on tehty. Sen verran ovat olleet haveliäitä, etteivät ole edes lähdettä laittaneet.

Arviona tästä tutkimustradiosta lainaan pätkän:

"Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen tutkimusprofessori Tytti Solantaus tarkasteli tutkimusta Kotimaa24-lehden pyynnöstä. Solantaus löytää tutkimuksesta useita puutteita ja asenteellisuutta. Tutkimusaineiston valinnalla homoperheiden lapset on saatettu heteroperheiden lapsia huonompaan asemaan. Solantauksen mukaan näitä erilaisia perhemuotoja ei käsitellä tutkimuksessa tasavertaisesti.

Oman vaikeutensa keskusteluun tuovat Solantauksen mukaan politisoituneet perhetutkimukset, joita julkaistaan runsaasti Yhdysvalloissa. Niissä normiksi otetaan usein heteroperhe ja tutkimusasetelmissa on puutteita.

Amerikkalaisissa tutkijoiden kommenteissa todetaan lähtöaineistoa tulkitun väärin. Osa lapsista, jotka tutkija laski mukaan ilman päättötodistusta oleviin lapsiin, kävi vielä koulua, eikä heillä ollut edes mahdollisuutta saada päättötodistusta.

Esitettiin myös ihmettely siitä, että taloustieteilijä ryhtyy tekemään sosiologian alueen tutkimusta. 

Virheistä huolimatta tutkimus leviää homoihin kriittisesti suhtautuvissa uskonnollisissa ja poliittisissa piireissä. He haluavat osoittaa etteivät homot sovellu lasten kasvattajiksi."

 

http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/professori-politiikka-sotkee-keskustelua-perhemalleista/

 

Toinen, puoluettomalla maaperällä julkaistu tutkimuskatsaus kertoo ihan toisenlaisia tuloksia:

http://www.terve.fi/vanhemmuus-ja-kasvatus/samaa-sukupuolta-olevien-vanhempien-lapset-parjaavat-yhta-hyvin-kuin-muut


 


 

Vastaukset

Lapsi on lahja, ei kauppatavara!

#26417 Re: Re: Luonnotonta vuokrakohtu-petailua

2013-12-28 14:04:19

#26416: - Re: Luonnollisesti

 

Viher-vasuri-feminismi-ateismi-homotusta!!

 

 


Vieras

#26418 Re: Re: Luonnollisesti

2013-12-28 14:13:16

#26416: - Re: Luonnollisesti 

Kyllä (Suomeenkin jo rantautuneen) kansainvälisen homoliikkeen suunnalta osataan aina kääntää jokainen homouteen vähänkin kriittisesti suhtautuva tutkimus ”homojenvastaisen salaliiton propaganda-aineistoksi”. Kylläpäs onkin aivan kaamea salaliittohanke meneillään...  :)

Entäs Solantauksen oma aseenteellisuus?!... Mistään objektiivisesta arviosta ei voida tietenkään silloin puhua, jos tarkastelua tehdään (SETAn tiedon omenalla palkitun!) professorin omien asenteiden silmälasien takaa...

Että se siitä puoluettomuudesta  :)