Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26377 Välihuikkaus, keskusteluaikaa on vielä...

26.12.2013 09:05

"Suurella syrämmellä" kirjoitettu. Noinhan tuolla Etelä-Pohjanmaalla tavataan sanoa. Nyt ei jouda kirjoittamaan muuta kuin ihan vähäsen vaan. Lähinnä uskispuolelle, tietysti kaikille ihmisille, tarkoitettu kirjoitus.

Suomalaisille niin rakkaat länsinaapurit, ruotsalaiset, tapaavat kovasti keskustella diskuteerata. Aivan jokaisella on mahdollisuus sanoa oma kantansa asiaan. Mietin vaan sitä, että eikös hengellisten asioiden ollessa kyseessä tuolla tavalla saateta tehdä suuri karhunpalvelus itse asialle. Jos ihmisiä käytetään asiantuntijoina, ei kai sitä varsinaista asiantuntemusta pysty kaikilla olemaan. "Kosiskellaanko" tässä vääriä tahoja? Tämä välihuikkaus tuli mieleeni miettiessäni Ruotsin kirkon huonoa tilaa, tosin tilanne ei Suomen puolellakaan ole parempi.

Hyvää loppuvuotta ja tulevaa uutta!

Vastaukset


Vieras

#26380 Re: Välihuikkaus, keskusteluaikaa on vielä...

2013-12-26 10:08:25

#26377: - Välihuikkaus, keskusteluaikaa on vielä...

Joulutervehdys täältä toiselta puolen Suomea...

Olen miekin pohtinu....minkä moisia lupia mie tarviisin, kun mie haluaisin jonkun romaanin kirjottaa uusiksi, sellasen josta mien tykkää. Kysyisinks mie romaanin kirjottajalta, kustantajalta vai toks mie tarviin luppaa ollenkaa. Mie jään viel pohtimmaa...

Hyvvää loppuvuotta ja tulevaakii miunkii puolesta!