Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#26262 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi tikka ei saa aivotärähdystä takoessaan puuta päivät pitkät

21.12.2013 15:02

#26260: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi tikka ei saa aivotärähdystä takoessaan puuta päivät pitkät?

Lintujen katsotaan polveutuvan dinosauruksista ja niiden geneettinen analyysi vahvistaa tätä otaksumaa. Myös on ilmennyt, että monilla dinosauruksilla oli  höyheniä ja sulkia muistuttavia rakenteita, joten ei ole lopulta ihme, että nämä eläinryhmät ovat toisilleen sukua. Lenkkinä lintujen ja dinosaurusten välillä pidetään Archaeopteryx-liskolintua, mutta on ilmeistä, että näitä välimuotoeläinlajeja oli paljon muitakin tämän ainoan löydetyn lisäksi.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Archaeopteryx

Jotta lukijoille tulisi selväksi lajien kehittymisen monet polut, on syytä kertoa tuota liskolintua paljon vanhemmasta lajista, jolla oli siivet ja sulkia ja joka niiden avulla otti vauhtia ja korkeutta loikkiinsa.

http://img.yle.fi/uutiset/tiede/article6467052.ece/ALTERNATES/w960/25_1_Dinosaurus+Eosinopteryx.jpg

Laji oli tuskin suora esi-isä Archaeopteryxille ja siis nykylinnuille ja se  lienee kuollut sukupuuttoon jo hyvin varhain. Lajin olemassaolo kertoo kuitenkin siitä, että samankaltaista kehitystä saattoi olosuhteitten ohjaamana syntyä eri aikoihin ja eri kohtaan sukupuuta.

 

Vastaukset

Utelias

#26263 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi tikka...

2013-12-21 15:51:49

#26262: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi tikka ei saa aivotärähdystä takoessaan puuta päivät pitkät

Kertoisitko mistä sitten dinosaurukset polveutuvat ? Muuten, samasta maakerrostumasta mistä on löydetty dinosaurusten jalanjälkiä, on löytynyt myös ihmisten jalanjälkiä. Joten eivät ne dinosaurukset olekaan välttämättä niin vanhoja kuin niiden väitetään olevan.

Maan sisällä olevan maaöljyn väitetään olevan muodostunut eläinten jäänteistä miljoonien vuosien aikana. Mutta tuskin öljyn muodostumiseen tarvitaan miljoonia vuosia, eikä öljyn painekaan olisi kestänyt purkautumatta maan sisässä näin pitkää aikaa.

 

Näin Jeesus opetti

#26280 Usko vie Luojansa luokse kuoleman jälkeen!

2013-12-21 19:34:01

#26262: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miksi tikka ei saa aivotärähdystä takoessaan puuta päivät pitkät

Lintujen katsotaan polveutuvan dinosauruksista ja niiden geneettinen analyysi vahvistaa tätä otaksumaa.

 

Kristityt uskovat luomakunnan kaiken olevaisen syntyneen Jumalan tekona. Raamattu ja Pyhä Henki vahvistavat uskoamme siihen.