Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Signal

#25936 Re: Re: Re: Roskaa

14.12.2013 08:16

#25908: - Re: Re: Roskaa

Pyhä Henki vahvistaa Jumalan sanan, ei tietäjähenkiä, ei sielullista, ei mitään Jumalan vastaista. Monessa seurakunnassa puhujien puheissa, ylistyksessä, todistuksissa ja kielilläpuhuttaessa ei ole Pyhää Henkeä, usein kuitenkin jossakin niissä, joissakin seurakunnissa ei missään, ja se on surullista. Henkien erottamisen armolahja ei ole yleistä, muutenhan tuollaista ei yleisesti pääsisi tapahtumaankaan.

Tapasin erään vanhan työkaverini vuosikymmenten takaa ja puhuimme missä seurakunnissa käymme. Kerroin etten käy hänen seurakuntansa kokouksissa Tampereella, koska en ole kokenut sitä raittiiksi. Ystäväni lähes suuttui ja tokaisi, että luuletko, ettei heillä sitten muka olisi Henkien erottamisen armolahjaa. En vastannut siihen mitään. Kuitenkin juuri hänen seurakuntansa johtaja joutui eroamaan julkisesti ja ns. sisäpiiriläiset olivat tienneet hänen eksymisensä jo 90-luvulta saakka. Siitähuolimatta, siellä käyvät uskoivat ja ilmeisesti uskovat vieläkin, että heillä tämä armolahja on, vaikka ovat olleet harhassa lähes pari vuosikymmentä, eivätkä siltikään ymmärrä. Surullista.

Vastaukset


Vieras

#25938 Re: Re: Re: Re: Roskaa

2013-12-14 08:32:32

#25936: Signal - Re: Re: Re: Roskaa

 

Eli Raamattu todistaa itsensä todeksi. Onko "Signal" kuullut sellaisesta käsitteestä kuin kehäpäätelmä?

 

 

 

 


Vieras

#25949 Re: Re: Re: Re: Roskaa

2013-12-14 12:36:35

#25936: Signal - Re: Re: Re: Roskaa

Mihkähänlainen olisikaan konferenssi, jonne kutsuttaisiin kaikki ne maailman ihmiset, jotka ovat vakuuttuneita siitä, että heille Pyhä henki kertoo totuuden. Ei ainakaan kovin sopuisa sessio, arvaan...

Mieleen tulee tuosta ystäväni töissä kuulema keskustelu mielenterveysyksikössä.

Potilas: "Mä tapan sen.....!"

Hoitaja "Miksi sen tekisit?"

Potilas:" Jumala on käskenyt."

Toinen potilas:"Enkä oo käskenyt!"