Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#25842 Re: Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

11.12.2013 22:00

#25838: res.matr. - Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

Taidat olla ulapalla, josta et pääse kotisatamaan, kun jatkuvasti intät asiaasi mitä ihmeellisemmillä hölynpölyillä.

AVIOLIITTO on miehen ja naisen sopima suhde ja suvun lisääntymisen elinehto, siitä nyt on turha yrittää kiemurrella pois.

Samaa sukupuolta olevien suhde tähtää aivan johonkin muuhun. Olkoon se parisuhde, homosuhde tai mikä muu tahansa nimitys, kunhan vain suhteen luonne käy selville.

Yritetäänkö tässä peitellä seksuaalista suuntautumista. Turhaa askartelua. Ei lainsäädäntö tosiasiaa voi miksikään muuttaa.

 

 

Vastaukset


Vieras

#25844 Re: Re: Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

2013-12-11 22:10:05

#25842: - Re: Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

AVIOLIITTO on miehen ja naisen sopima suhde

 

Eipä taida Suomen lainsäädännön mukaan riittää lainvoimaiseksi avioliitoksi se, että mies ja nainen sopivat olevansa keskenään suhteessa. Sekoitat keskenään avo- ja avioliiton. Jatkapa vielä harjoituksia.

 

 

 

 


Vieras

#25851 Re: Re: Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

2013-12-12 08:20:31

#25842: - Re: Re: Mistä tämä kaikki maine tulee?

Olipa ystävällismielinen vastaus. Millä mittarilla osoitetaan että jonkun muun sanoma on hölynpölyä? Oletan että pidät itseäsi kenties paljon viisaampana. Nykyään on niin helppoa piilossa livertää "totuuksia" kun ei tarvitse tulla esille. Voisi olla kansankuntien kannalta paljon hyödyllisempää, myös pitkällä tähtäimellä, keskittyä itsensä parantamiseen ja kehittämiseen toisten sijaan. Ehkäpä oma hyvyys kasvaisi sen kautta ja omalla esimerkillä voisi vaikuttaa hyvyydellä. Ei käy muuten kädenkäänteessä. Kokeilkaapa vain.