Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24590 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

11.11.2013 10:26

#24578: - Re: Re: Re: Re: Re:

 


Ei kai tästä törkyä latelevasta ja kateellisesta voi muuta sanoa kuin pyyhipä suusi.

Ja tiedoksesi, että äitisi on rahat ja omaisuutensa hankkinut ihan itte eikä sinulla ole siihen osaa eikä arpaa. Kait suhteesi äitiisi on ollut hänen elonpäivinään sellainen, että sitä saa mitä tilaa. Katso itseäsi peilistä, ei tarvitse kauemmaksi tiirailla.

Nimittäin.

Äidilläsi on ja oli oikeus testamentata omaisuutensa niin kuin tahtoo. Lakiosa rajoittaa tätä oikeutta, mutta senkin ulkopuolelle jääminen on mahdollista, jos perintöä kärkkyvä rintaperillinen on äidin elonaikana toiminut ja kohdellut äitiään mm. arvottomasti. Äitisi olisi mahdollisesti voinut määrätä, että lapsesi olisivat sijaantulijoita ja saaneet osan perinnöstä tai jopa kaiken. Joku on äidin mieltä painanut, kun koko perheesi näin on estynyt pääsemästä rahoihinsa. Kielenkäyttösi kyllä antaa joitakin osviittoja, missä mennään.

Äitisi on ollut uskossa ja tiennyt tarkkaan, mihin hyvään tarkoitukseen lahjoittamansa varat käytetään. Siitäkin syystä, kun on aika tullut lähteä, hän on rauhallisin mielin siirtynyt ajasta valittujen ja onnellisten ikiaikaan.


Älä hyvä ihminen osoita ärtymystäsi ja kateuttasi niitä yhteisöjä kohtaan, jotka ennen sinua ja sinun jälkeesi tekevät vielä tässä maailmassa laupeudentyötä.

 

Vastaukset


Vieras

#24592 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-11-11 10:49:12

#24590: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Äitisi on ollut uskossa ja tiennyt tarkkaan, mihin hyvään tarkoitukseen lahjoittamansa varat käytetään. Siitäkin syystä, kun on aika tullut lähteä, hän on rauhallisin mielin siirtynyt ajasta valittujen ja onnellisten ikiaikaan."

Uskomatonta tekopyhyyttä, mistä sinä voit tuon tarinan tuntea!!! Uskovaiset todella saalistavat vanhuksia, joiden harkitakyky alkaa lipsua ja siten heitä on helppo pelotella ja houkutella. Ei ole sattumaa, että he ilmaantuvat kuoleman lähestyessä kuin ahnaat haaskalinnut heikkenevää kohdettaan. Olen myös nähnyt tämän tapahtuvan, vaikka seuraamassani tapauksessa henki lähti onneksi ennen kuin järki.