Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Kertakaikkisen upea kommentti,kiitos

#24515 Re: Re: Re: Re: Re: Avun hakemisesta

10.11.2013 06:44

#24513: sanojemme mukaan meidät tuomitaan - Re: Re: Re: Re: Avun hakemisesta

On suurta, että meillä on rakastava Isä taivaassa. Voin omakohtaisesti todistaa kuinka Jumala on hoitanut sieluni arpia,jotka sain nuoruudessa.

Laupias Samarialainen on valtava kuvaus Jumalan rakkaudesta. Siinä Laupias Samarialainen vuodattaa ensin viiniä (Jumalan Sanan vertauskuva) haavoihin puhdistaakseen haavat. Sen jälkeen Hän vuodattaa öljyä (Pyhän Hengen vertauskuva) hoitaakseen haavat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaukset

sanojemme mukaan meidät tuomitaan

#24525 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avun hakemisesta

2013-11-10 13:45:12

#24515: Kertakaikkisen upea kommentti,kiitos - Re: Re: Re: Re: Re: Avun hakemisesta

Ole hyvä vain ja kiitos lämpimistä ajatuksista! Omaan kokemukseeni minäkin tuon todistukseni perustan.

Kuvaat hyvin Laupiasta Samarialaista. Sielussa on haavoja enemmän kuin itse tiedostaakaan.  Kun ne sitten nostetaan pintaan sielun syvyyksistä, välistä iänikuisiakin juttuja, joita ei ole muistanut vuosikausiin, käsiteltäväksi, nousevat myös kaikenlaiset tunteet kuten itkut, kiukuttelu, katkeruus, raivo, viha, kauna, kateus ym. esille.  Se on joskus aikamoista myllerrystä, mutta jossain vaiheessa huomaakin sitten, että nuo asiat ovat kuihtuneet pois eivätkä ne vaivaa enää millään tavalla. Pyhä Henki ahkeroi taustalla koko ajan ja uusia juttuja tulee opeteltavaksi ja käsiteltäväksi, mutta Pyhä Henki ei väsytä ketään. Levätäkin ehtii.