Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#24198 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

06.11.2013 11:01

#24197: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

Ajatella, että pidät Mellerin 60-vuotiaana tekemiä poliittisia suhmurointeja nuoruuden hairahduksina. Kovin on ikinuori tämä Profeetta. Tulee mieleen toinen lapsenmielinen julistaja eli Jouko Piho.

Tässä videoinnissa Meller selittää nykyistä ja profetoi tulevaa maailmanpolitiikkaa Raamatun pohjalta. Kuulostaako tämä täysipäiseltä puheelta?

http://www.youtube.com/watch?v=pw0ow7GboiA

Vastaukset


Vieras

#24199 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

2013-11-06 11:10:11

#24198: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

Ei ne nyt ihan niin myöhään ole voineet tapahtua ,  kuin 60-vuotiaana,  minun laskujeni mukaan. Tosin tässä on niin vähän aikaa paneutua,  että lentäen tarvii lukea -  mutta varmasti on kaikenn kullan ja hopean todellinen omistaja laittanut kohtaamaan tällaisiakin  avuttoman huumeäidin poistamisia ja muiden totuudenpuhujien poistamisia tilaisuuksista.  Näissä kohden Jumalan on työtä tehtävä,  ei se ihmisten rupina siinä muutosta aikaan saa.
Sitten kun Herra koskettaa,  asiat tapahtuvat todella.

Mutta kyllähän  ulkopuolella olevilta tuollainen helposti vie kaiken luottamuksen kerralla.   Siinä on "lihassa" oleva ihminen.

Mutta  Jumala tekee työtään lihaa säästämättä ja laadusta tinkimättä!   Niinkuin tänä päivänä näemme.

Eiks Je?


Vieras

#24200 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

2013-11-06 11:19:41

#24198: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

 


Muistatko kun jo joskus sanoit,  että niin makaa kuin petaa tai muuta tätä samaa tarkoittavaa ajatusta.   Entäs kun Jumala nostaa minun ja sinun tekemiset kaikkien näkyville?


Pyhän Hengen puutetta

#24203 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

2013-11-06 11:43:19

#24198: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kielitaidosta ja lukutaidosta

Raamatun sanomahan ei avaudukaan sille, jolla ei itsellään ole Pyhää Henkeä oppaana. Sehän onkin sellaiselle ihmiselle hullutus ja järjettömyys.  Se on jo Sanassakin sanottu.  Turha on Pihoakaan yrittää painaa täällä alaspäin.  Hän on tehnyt tosi hienoa työtä kootessaan sivustolleen kaikki lukemattomat profetiat, unet, näyt, ilmestykset ja vielä jopa englanninkieliset sivustotkin.  Olen seurannut sivustoja vuosikausia.  Turha niille on naureskella, koska Jumala on Pihon valinnut lopunajan palvelijakseen tiettyjä asioita varten.  Jumalalla vain on omat aikataulunsa asioiden toteutumiseksi.