Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#23729 Re: Re: Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

01.11.2013 17:15

#23726: - Re: Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

Tämä on lukijan oma tulkinta kirjoituksistani. Olen päin vastoin nimenomaan korostanut sitä, että homoseksuaalisuuden hypetys on vain pieni osa kokonaisuutta. Ja myös tuonut ilmi ajatuksen mahdollisuudesta, että homoseksuaalisia itseään käytetään tietämättään tähän prosessiin "tasa-arvon" ja "suvaitsevaisuuden" nimissä.

 

Tämä on siis se jenkkiläis-ahviolainen marxilaisen vallankumoussalaliiton paljastamisprojekti. Nämä salaliittoteoriat ovat varmasti kivoja rakentaa, mutta niiden uskottavuus on perin vähäinen.

Onnea vaan askartelulle salaliittojen parissa. Harrastuksensa kullakin.

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#23737 Re: Kaikkien salaliittojen kulmakivi

2013-11-01 18:48:14

#23729: - Re: Re: Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

Tässä hyvä ja tietotäyteinen kooste 911-taustoista, johon kannattaa tutustua, vaikkei salaliittoihin uskoisikaan. Jättäkää raflaava otsikko (9/11 Conspiracy Solved: Names, Connections, & Details Exposed!) omaan arvoonsa:

http://www.youtube.com/watch?v=n_fp5kaVYhk

Mainittakoon sivuhuomautuksena, että Neuvostoliiton kaatuminen 1991 (mitä tuossa alussa käsitellään) oli vähintäänkin osasyynä 1990-luvun lamaan ja siihen, että Suomi muiden muassa koki motivoiduksi lyöttäytyä yhteen EU:ksi (matkalla kohti maailman kattavaa kokonaisjärjestelmää NWO:ta).

Ja 911 puolestaan oli alkusysäyksenä Lähi-idän "demokratian" nimissä tapahtuneeseen haltuunottoon, prosessiin, joka jatkuu vieläkin (menossa Syyria). Puhumattakaan vakoilu- ja valvontakoneiston ja poliisivaltiollisten rakennelmien luomisesta. Tässä ihan sama päämäärä kuin yllä: tarkoituksena kontrolloida koko maailmaa, luoda siihen yhteneväinen ajatusmaailma ja yhtenäinen hallinto.

Sitä markkinoidaan yhteenkuuluvuuden ja muiden idealististen arvojen nojalla, mutta toteutuva todellisuus tarkoittaa tasapäistämistä, yksilöllisyyden katoamista ja kontrollivaltion muodostumista. Reippaita askelia tähän suuntaan on jo otettu.