Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#23716 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

01.11.2013 12:45

#23715: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen VaraAhvion ei tarvitsekkaan hallita  koko aluetta,  täällähän ollaan etsimässä sitä tiukkaa totuutta,  voithan ystävällisesti itsekkin oasallistua siihen!    Eihän voi olla  niinkään,  että tällä tasolla,  lähempänä käytäntöä,  julkaistaisiin täysin linjaan sopimattomia tutkimuksia.  Nousisi siitä ainakin äläkkä.

 

 

Mitä tiukkaa totuutta täällä ollaan etsimässä? Kuka sitä etsii ja miten?

Vara-Ahvion kirjoittelu on aivan samanlaista kuin sen oikean Ahvion eli näennäistieteellisyyden ja -asiallisuuden kaapuun kietaistua tunteisiin vetoavaa propagandaa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#23717 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

2013-11-01 13:41:59

#23716: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uutuuden läsnäolon vaikutus olevaiseen

 

Vasta tuossa jälkikäteen kiteytyi tuo ajatus tuosta tutkimustyöstä:  Akateemisella alueella on tieteenaloja,  jossa kaikki olennainen tapahtuu sen tutkijatasolla ja ainoastaan siellä!  Tällaisia aloja löytyy paljon,  esim kemia,  lääketiede yleensä,  historia, ym.
Lääketieteen ja kasvatuksen saralla taitaa kuitenkin tapahtua paljon edestakaista liikettä alhaalta ylös ja päinvastoin.  Tällaisia alueita ovat varmaan ainakin kasvatuksen puolella varhaiskasvatus ja erityiskasvatus.   Lääketieteen puolella;  hoitotiede,  ja mitähän muita voisi olla sellaisia alueita,  paljon hoitotieteen sisälläkin,  esim kuntoutuksen monet alueet. Niissä teoria pakostakin muodostuu osaksi jo käytännön tasoilla,  muu käsittely sitten akateemisella,  tai yhtäaikaisesti kummassakin.  Mutta esim farmasia ei voi toimia näin.  
Eli,  varmasti tästä ruotsalaisesta tutkimuksesta löytyy yhteistyötaho myös sieltä tutkijaportaasta?