Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#23514 Re: Re: Kätketty päämäärä?

30.10.2013 15:40

#23504: - Re: Kätketty päämäärä?

Nyt homot haluavat "tasa-arvoisen avioliittolain"

 

Taloustutkimuksen tekemän viikolla 37 tekemän mielipidetutkimuksen mukaan 58 prosenttia täysi-ikäisistä kansalaisista kannattaa lakiehdotusta. Väitätkö, että he kaikki ovat homoja?

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#23524 Re: Kansakunnan koostumuksesta

2013-10-30 17:10:43

#23514: - Re: Re: Kätketty päämäärä?

"Taloustutkimuksen tekemän viikolla 37 tekemän mielipidetutkimuksen mukaan 58 prosenttia täysi-ikäisistä kansalaisista kannattaa lakiehdotusta. Väitätkö, että he kaikki ovat homoja?"

Eivät tietenkään ole, tuskin edes tietämättään. Mistäs sellaisen ajatuksen sait?

Mutta keskustelupalstoja ja muita julkisia foorumeista aikani selattuani olen kyllä pannut merkille prosentuaalisesti erittäin olennaisen joukon ihmisiä, joiden ulosanti jää hattuilun ja suunsoiton, peukuttelun ja "oi kultsi olet niin söppänä" -tasolle. Ja puhun äänestysikäisistä ihmisistä.

Tämä kieltämättä huolestuttaa minua ihmiskunnan tulevaisuutta ja kehityssuuntaa ajatellen. Eikä suinkaan pelkästään tässä homouskysymyksessä.

Onko sitten ihme, että "tasa-arvoon" ja "oikeudenmukaisuuteen" vetoaminen saa ihmiset kokemaan, että "jee tämä on hyvä juttu!" sen kummemmin pohtimatta, mitä sen nojalla myydään? Tai "sananvapauden", "kansallisen turvallisuuden" tai vaikkapa "ympäristönsuojelun" nimissä?

Todettakoon varmuuden vuoksi, etten tällä kuitenkaan viittaa tässä lainaamaani henkilöön.