Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

very...

#23064 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

26.10.2013 10:25

#23062: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

Minä kyllä koetan  saada kerrottua, että jokainen joka ottaa Jeesuksen vastaan, eli uudestisyntyy, pelastuu. Uskossa vaeltaminen sitten vasta alkaa ja siinä kilvoittelussa Jumala on luvannut antaa voimansa ja tukensa. Toki Hän odottaa synnin hylkäämistä. Lopulta tämä syntisyyden kanssa kilvoittelu kestää elämämme loppuun saakka.

Voisiko joku jatkaa tästä? Keskeneräiset työt odottaa. Katson myöhemmin, miten on.

Vastaukset

Messias tulee, oletko hereillä?

#23066 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

2013-10-26 11:07:46

#23064: very... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Katse moraalin ytimeen...

Omasta vuosien kokemuksesta tiedän, että kirjoittamasi on totta. Hengellinen rakentuminen alkaa uudestisyntymisestä ja jatkuu läpi elämän.  Pyhän Hengen sinetin saaminen vei muutamia kuukausia.  Siitä  alkoi varsinainen hengellinen rakentuminen ja tiedän, että se jatkuu ja jatkuu... välillä on aikamoista rämpimistä, mutta Herra vie kaiken läpi, antaa voimaa ja auttaa kaikessa.  Neuvoo jopa ruokakaupassa, mitä kannattaa ostaa ja jos on joku ongelma, että tarvitsee apua, sitä tulee joskus ihmeellisten mutkien kautta. Herra on ystävä, auttaja ja lohduttaja.

Samanaikaisesti on ollut menossa ns. karsimisprosessi.  Herra karsii ihmisestä kaikenlaista turhaa, maallista.

Herran omana saan aina olla Hänen läsnäolossaan.  On turvallinen olo ja varmuus siitä, että Hän vie perille siihen oikeaan kotiin, jossa mikään ei enää muutu ja kaikki on täydellistä.

Tästä voisi kirjoittaa sivukaupalla, mutta voisiko joku toinen nyt jatkaa samasta aiheesta. Olisi mielenkiintoista tietää muidenkin kokemuksista.