Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Signal

#21611 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

29.09.2013 08:03

#21585: - Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Herra ei hävittänyt Sodomaa ja Gomoraa kenenkään pitkän tukan takia.

Eikä Raamattua kukaan pysty ymmärtämään 'maailman viisaudella' ja ns. taustojen lukemisella, jos Pyhä Henki ei sitä kenellekään avaa. Siksi Raamattukaan ei voi olla teille mitenkään ymmärrettävissä. Te haluatte 'ymmärtää' vain omia ajatuksianne ja mielitekojanne, sekä etsiä niihin teitä miellyttäviä selityksiä. Teillä on eri henki, se ei ole Totuuden Henki, siksi se ei voi ottaa vastaan mitään Elävältä Jumalalta.

Vastaukset


Vieras

#21615 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

2013-09-29 08:19:37

#21611: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re....Entä tätä ?

Niin, tarinan mukaan Sodoma ja Gomorra tuhottiin ylpeyden, yltäkylläisyyden ja vieraanvaraisuuden puutteen takia, jonka ilmentymänä paikalliset heteromiehet halusivat nöyryyttää vieraita paikallisen tavan mukaan raiskaamalla heidät.

Ja kuin kaikuna vastaan , että myös te haluatte 'ymmärtää' vain omia ajatuksianne ja mielitekojanne, sekä etsiä niihin teitä miellyttäviä selityksiä. Totuuden hengen sijasta siinä löyhähtää ummehtunut nurkkakuntainen asenteellisuuden ja rakkaudettomuuden henki. Sodoman ja Gomorran tarina antaa siitä oivan esimerkin, kun liitätte oman homokammonne tarinaan, jossa oli kyse ihan eri asiasta. Toki tämän "keksinnön" teki puolestanne hengenmiehet jo 1000-luvulla lanseeratessaan sodomia-sanan.