Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

H-ope

#21603 Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

28.09.2013 21:14

#21599: - Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

Mitä se sinun avioliitoltasi on sitten pois? Ole rohkea ja kerro se, että mitä pelkäät? Mikä se noin kova suojelutarve on, että yhteiskuntakin sitä tarvitsee.

 

Vastaukset


Vieras

#21676 Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto.

2013-09-29 20:01:48

#21603: H-ope - Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto. Mitä se sinun avioliitoltasi on sitten pois? Ole rohkea ja kerro se, että mitä pelkäät? Mikä se noin kova suojelutarve on, että yhteiskuntakin sitä tarvitsee.

Jos homot saisivat luvan avioitua avioliittoon, niin se on meiltä heteroilta pois monessa asiassa ja kaikkea emme vielä tiedä mitä se tuokaan tullessaan. Virallisissa papereissa ja kaikissa "muissa tiedoksiannoissa" tieto kulkee heti ja jokainen tietää ja ymmärtää silloin, että on toista sukupuolta olevan kanssa avioliitossa. Nyt eletään tietoyhteiskunnassa, niin miksi tietoa pitäisi nykyisin salata ja "pantata tietoa", kun kerran siihen on jo tieto olemassa. Eihän me voida ajassa mennä niin kauaksi taaksepäin jolloin tieto ei kulkenut ollenkaan. Haluan, että kaikki tarvitsijat tietävät sen, että olen avioliitossa toista sukupuolta olevan kanssa. En halua, että minulta tullaan kyselemään olenko homon kanssa vai lespon kanssa avioliitossa, koska olen hetero.

Haluan asioiden olevan selkeitä ja perusteltuja. Toinen tärkeä asia ovat lapsemme. Jokainen hetero tietää, että lapselle äiti ja isä ovat "kaikki kaikessa" sekä äidille ja isälle lapset ovat "kaikki kaikessa"/rakkaita. Lapsissa on tulevaisuus ja kasvatus ja vastuu lapsista kuuluu ja pitäisi olla pääasiassa vanhemmilla. H-opella lasten kasvatus koulussa ja vastuu lapsista on toisella sijalla. Äidiksi ja isäksi tultua vanhemmille tulee luonnostaa suojelutarve omista lapsistaan. Tätä ei H-ope ymmärrä. Yhteiskunta tarvitsee tulevaisuudessa lapsiamme, siksi teemme lastemme edun mukaisesti täälläkin tämän adressin kautta työtä lapsiemme ja yhteiskuntamme parhaaksi. Lapsissamme on tulevaisuus, myös siksi puolustan avioliittoa vain naisen ja miehen välisenä.

Minä en homo ressukoita pelkää. Pitäkööt homot vaan oman rekisteröidyn parisuhdelakinsa, sillä heille se kuuluukin ja laki siihen on heitä varten.