Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#21346 Re: Jeesukselta kanavoitua

24.09.2013 12:10

#21340: kertaus on opintojen äiti - Jeesukselta kanavoitua ????? Jeesus ei ollut homo!!!

Pimeää, raskasta tekstiä. Sanoit, että kertaus on opintojen äiti. Ei tuollaista pidä kenenkää opetella, eikä kerrata. Itsekästä ajattelua. Et pysty näkemään oikein avioliittossa olevien naisten ja miesten välistä suhdetta, joten älä ole mielestäsi liian tietävä siitä asiasta. Sen parempaa suhdetta ei voi olla kuin naisen ja miehen välinen suhde on. Kokeneena tiedän, että naisen ja miehen välinen suhde ei tarvitse olla ahdasmielistä, kun molemmat rakastavat toisiansa ja ovat sitoutuneet toisillensa. Mielestäni kukin olkoon sellainen kuin on, mutta heterona en voi muuta sanoa kuin omalta kohdaltani näin on asia.

Vastaukset


Vieras

#21347 Re: Re: Jeesukselta kanavoitua

2013-09-24 13:40:48

#21346: - Re: Jeesukselta kanavoitua

Sisälukutaito katoaa samantein kun päässä alkaa kattilat kiehumaan. Minun näkemyksilläni ei ole paljoakaan tämän tekstin sisällön rakentumisessa. Ne ovat kanavoitu Jeesukselta. Siinä missä on tekemistä on se että koen sen hyvin lohdullisena ja positiivisena tekstinä tähän ahdistuneitten aikakauteen. Onneksi tämän asian kohdalla asenteellisia ei kasva kuin sieniä sateella. On niin aurinkoinen syksykin. Yritä kestää jaa kaikki muutkin jotka eivät kestä liitoksissaan.

Kysynkin mikä tässä asiassa saa teidät pimahtamaan. Haittaako se HENKILÖKOHTAISESTI elämäänne vai mistä egon mallista kiikastaa? Jeesus ei käskenyt raadella vaan rakastaa.


Vieras

#21348 Re: Re: Jeesukselta kanavoitua

2013-09-24 13:43:00

#21346: - Re: Jeesukselta kanavoitua

Voit puhua kokeneena .........

Voitko sanoa kokeneesi molemmat vaihtoehdot. Jos et niin kommenttisi ei ole relevantti.