Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#21251 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusnatsiksi pakotettu Viinikainen rukka

23.09.2013 04:23

#21248: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusnatsiksi pakotettu Viinikainen rukka

 

Tässä Aamulehden hysteriaa:

Toimittaja: Onko nyt fiksua sanoa, että tekisit vastaavan uudelleen, koska kyse on kuitenkin natsitervehdyksestä?

– En ole tehnyt natsitervehdystä kuvassa. Se on ihan normaali tervehdys vasemmalla kädellä. Virallinen natsitervehdys on oikealla kädellä 45 asteen kulmassa, Viinikainen sanoo.

Toimittaja: Eikö se ole semantiikkaa, kummasta kädestä on kysymys?

– Ei se ole, koska on kyse ihan eri asiasta.

 

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194840704223/artikkeli/natsikohu+valtuutettu+seka+erotettiin+etta+erosi+itse+kangasalla.html

Vastaukset


Vieras

#21261 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusnatsiksi pakotettu Viinikainen rukka

2013-09-23 08:13:02

#21251: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uusnatsiksi pakotettu Viinikainen rukka

 

Täytyy rauhassa katsoa,  mistä Janin kohdalla on todella kyse.  Kyllähän se tuon kaveriporukan puolesta tuli selväksi,  muuten ei käsiä kohotella.  Tosi ikävää,  antavat aseet vihollisen käteen.  Turusen  kommenttia en tähän olisikaan ottanut tuon ryhmäkuvan  näkemisen jälkeen.   Tuli nyt totisesti  väärään paikkaan.   Mutta Janilla voi olla myös suunta parempaan menossa,  vaikka olisikin kotoisin tuosta heil-porukasta.  Sitäkään mahdollisuutta ei saisi tehdä olemattomaksi,  muuten voi tie kääntyä todella pahaan suuntaan.
lmeisesti,  niinkuin varmasti useinkin tapahtuu,  puolison kautta tulee terveempää ajattelun ainesta näille karskeille kundeille,  joiden ajattelu voi olla aika yksipuolista sekin omassa linjassaan.  Niinkuin kaikkien kehittyvien ihmisten kohdalla onkin.   Mutta annetaanpa aikaa asialle.  Kiire taitaa olla totuuden pahimpia vihollisia.