Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#20836 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re : Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä pu

19.09.2013 10:12

#20832: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re : Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä puoli Kaikkien pitäisi nyt olla tyytyväisiä ja lakata urputtamasta.

 

On jo todettu, että perustelut olivat yhtä absurdeja kuin alkuperäiset väitteet, joten niiden arvo on nolla. Kannattaa tutustua väittelytaidon perusteisiin, joihin kuuluu loogisesti kestämättömien argumenttien välttäminen: http://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentointivirhe

Hyvä esimerkki argumentointivirheestä on tämä: "Häneltä on vastinetta pyydetty ja hän on sen antanut. Kaikkien pitäisi nyt olla tyytyväisiä ja lakata urputtamasta."

"Kuka sitäpaitsi voi toisen ihmisen puolesta mennä päättämään ehdot vakuuttavalle perustelulle tai vastineelle." Vakuuttava ja perustelutu väite on vaikea kumota. Nämä raamatunlauseiden ja liirtumlaarumin toistelu on naurettavan helppo osittaa loogisesti epätodeksi.

"Kyllä ainakin minua tyydytti tuo vastine kovastikin, koska mielestäni pysyi totuudessa." Kuka sitäpaitsi voi toisen ihmisen puolesta mennä päättämään ehdot uskonnolliselle "totuudelle".

 

 

 

Vastaukset


Vieras

#21008 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re : Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pime

2013-09-20 09:06:48

#20836: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re : Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä pu

Tässä on se seikka mukana, että sinä olet tullut tänne väittelemään ja suosittelet tutustumista väittelytaidon perusteisiin. Se on aivan turhaa.

Minä puolestani haluaisin rakentavampaa keskustelua, en siis väittelemistä. Joten sinun on turha vedota joka välissä absurdeja-sanaan. Kyllä se vaan on näin, ettet sinä voi mennä toisen ihmisen puolesta päättämään ehdot koko hommalle. On erilaisia keskustelijoita ja kaikki tulisi huomioida. Ei liene yhdellä keskustelijalla päätösvaltaa kaikkien puolesta.

Jokainen tekee päätöksensä itse. Sehän on täysin selvää.


Vieras

#21010 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re : Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pime

2013-09-20 09:25:30

#20836: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re : Re: Re: Kiihkouskonnollisuuden pimeä pu

Elämänasenteena toisten väheksyminen ei ole kaikkein parhaimmasta päästä. Harjoittele suhtautumista muihin ihmisiin esim. näin, että miltä sinusta tuntuu jos sanoisin sinun arvosi olevan tasan nolla. Kuulostiko reilulta ja rehdiltä mielipiteeltä.